Libnet.ro
UNICEF

15:01

Inflatia l-a surprins pana si pe Mugur Isarescu

Adevărul Adevărul,
Inflatia l-a surprins pana si pe Mugur Isarescu

Guvernatorul Mugur Isarescu spunea, in urma cu o saptamana, ca s-ar putea sa aveti o surpriza placuta in ceea ce priveste inflatia, dar insusi guvernatorul a fost surprins, miercuri, cand Institutul National de Statistica a anuntat ca preturile au crescut cu 3,84%, in iunie, in scadere fata de 4,1%, in mai. continuă pe Adevărul

MUGUR ISARESCU: Ne-a surprins inflatia de 3,8%

ACTUALIZARE Mugur Isarescu: Sa creditezi o firma slab capitalizata e puscarie curata pentru un bancher ---- Banca Nationala a Romaniei se astepta la o scadere a inflatiei pentru luna iunie, insa nivelul de 3,84%, anuntat, astazi, de Institutul National de Statistica, a fost surprinzator de mic, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa.

Mugur Isarescu, BNR: Indatorarea tarii arata bine, datoria nu a crescut ca pondere in PIB

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a declarat miercuri, in cadrul prezentarii raportului anual al BNR ca indatorarea tarii arata bine, datoria nu a crescut ca pondere in PIB, Romania fiind la 35% datorie publica in PIB,.

Mugur Isarescu explica de ce se imprumuta Romania ieftin: Alta este tema. Ce facem cu acesti bani?

Guvernatorul Mugur Isarescu a explicat miercuri care este motivul pentru care Romania inca poate lua imprumuturi mari si la costuri scazute.

Gafa a lui Mugur Isarescu: Din spatele curvei... curbei, pardon

Guvernatorul Mugur Isarescu a reusit sa detensioneze atmosfera de la prezentarea raportului anual pe anul 2018 al Bancii Nationale a Romaniei cu o mica gafa. Nu am fost, cum zic englezii, behind the curve,.

Gafa a lui Mugur Isarescu: Din spatele curvei... curbei, pardon

Guvernatorul Mugur Isarescu a reusit sa detensioneze atmosfera de la prezentarea raportului pe anul 2018 al Bancii Nationale a Romaniei cu o mica gafa.

Mugur Isarescu, BNR: indatorarea tarii arata bine, datoria NU a crescut ca pondere in PIB. Suntem la 35% datorie publica in PIB, problema este ce anume facem cu banii imprumutati

Asistam la accentuarea dezechilibrului extern pe fondul absorbtiei interne dincolo de potentialul economiei. Cererea excedentara de consum a continuat sa erodeze contul curent. Vedem o crestere economica robusta, in atenuare fata de maximul postcriza inregistrat in anul 2017, bazata in continuare pe consum, a declarat miercuri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, la lansarea Raportului Anual al Bancii Centrale. HotNews. ro a transmis LIVE VIDEO conferinta de presa ocazionata de prezentarea Raportului Anual al BNR.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )