Libnet.ro
UNICEF

00:07

INFOGRAFIC Galati, noua Suceava? 71 de cadre medicale infectate cu coronavirus si zeci de cazuri noi zilnic

Hotnews Hotnews,
 INFOGRAFIC Galati, noua Suceava? 71 de cadre medicale infectate cu coronavirus si zeci de cazuri noi zilnic

Galati este unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Romania in acest moment, in care tara noastra a ajuns in varful de pana acum al epidemiei sau mijlocul primului val, potrivit specialistilor. in ultima saptamana, la Galati au fost confirmate 204 noi cazuri. in medie, cresterea a fost de 30 de cazuri noi pe zi. Mult pentru un oras de dimensiunile Galatiului. Lucrul cu atat mai grav, care aminteste de situatia focarului de la Suceava, din perioada martie-aprilie, este ca 71 de cadre medicale ale celui mai mare spital din sud-estul tarii sunt infectate cu virusul. continuă pe Hotnews

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati. Zeci de cadre medicale, infectate cu coronavirus. Internarile au fost suspendate

Se extinde focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean Galati. Zeci de cadre medicale au fost diagnosticate cu Covid-19, 20 dintre acestea fiind depistate marti. Acestora li se adauga si pacientii confirmati cu.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Galati. Numarul cadrelor medicale infectate urca la peste 60

Se extinde focarul de Covid-19 de la Spitalul Judetean de Urgenta de la Galati. Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a urcat, miercuri, la 63. Acestora li se adauga si mai multi pacienti care.

Criza la Spitalul din Galati: Peste 50 cadre medicale cu COVID, internarile blocate

Focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean din Galati se extinde cu repeziciune si creeaza o adevarata criza medicala. Daca ieri erau 35 de persoane testate pozitiv cu coonavirus, azi numarul lor depaseste 50. in plus, nu se mai fac internari, iar bolnavii care nu erau in stare grava au fost lasati sa plece acasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )