Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii noi despre crima urmata de incendiu din Capitala. Cine este principalul suspect - VIDEO

Antena3 Antena3,
Informatii noi despre crima urmata de incendiu din Capitala. Cine este principalul suspect - VIDEO

Rasturnare de situatie in cazul crimei urmate de incendiu din Capitala, de la sfarsitul saptamanii trecute. Un cetatean sirian a fost retinut si este principalul suspect, desi initial indiciile ar fi dus. continuă pe Antena3

Informatii noi despre starea de sanatate a lui Igor Dodon. Socialistii prorusi: A fost o tentativa de asasinat

Presedintele moldovean Igor Dodon, care a fost implicat duminica intr-un accident rutier, ar fi suferit rani mai grave decat a lasat sa se inteleaga in mesajul transmis duminica imediat dupa eveniment, sustine intr-o postare pe Facebook fostul sau.

Cat de DOTATA era Tovarasa Ceausescu: Informatii ULUITOARE despre Dacia nostalgicilor, romanii au ramas cu gura cascata... (FOTO)

Informatii incendiare apar in presa la aproape trei decenii de la moartea cuplului Ceausescu. Jurnalistii britanici de la The Telegraph au realizat un amplu material despre un model Dacia special, cunoscut.

Coruptia ucide, nenoroceste vieti. Mihai Sora, despre incendiul din blocul din Capitala

Mihai Sora a sustinut, referitor la incendiul ce a cuprins un bloc din Capitala, ca, in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii. Un bloc a ars ieri in Bucuresti.

O femeie a murit intr-un incendiu din sectorul 6 al Capitalei. Victima s-a lovit in zona capului

Politistii si procurorii efectueaza cercetari in cazul unei femei de 44 de ani, gasita moarta intr-o locuinta cuprinsa de incendiu, in sectorul 6 al Capitalei, victima prezentand leziuni la nivelul.

Aproximativ 284.000 de elevi si prescolari din Capitala incep luni cursurile anului scolar 2018-2019

Aproximativ 284. 000 de elevi si prescolari din Bucuresti incep luni cursurile anului scolar 2018-2019. Dintre acestia, potrivit planului de scolarizare, 250. 819 elevi si prescolari sunt in invatamant de stat si aproape 34. 000 in invatamantul particular.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )