Libnet.ro
UNICEF

07:30

Informatii socante din ancheta la care au fost supusi politistii implicati in cautarea Alexandrei. Seful Politiei Caracal: N-au depus plangere, n-avem caz

Adevărul Adevărul,
Informatii socante din ancheta la care au fost supusi politistii implicati in cautarea Alexandrei. Seful Politiei Caracal: N-au depus plangere, n-avem caz

Raportul corpului de control din cadrul Ministerului de Interne, referitor la cazul Caracal, contine informatii devastatoare in privinta deficientelor din anchetarea cazului disparitiei Alexandrei Macesanu. continuă pe Adevărul

Prima carte de cantece a Uniunii Europene. Cele 54 de melodii din Romania care au fost nominalizate

Din data de 16 august pana pe 16 septembrie, in Romania se vor putea vota cele sase cantece care vor reprezenta Romania in prima carte de cantece a Uniunii Europene.

Noi detalii din ancheta crimelor din Caracal. Anchetatorii fac descinderi la o firma de taximetrie din oras

Politistii au descins joi dupa-amiazp la o firma de taximetrie din Caracal. Anchetatorii vor sa vada daca Gheorghe Dinca ar fi putut folosi un taxi in ziua in care Alexandra a sunat la 112. Oamenii.

Noi informatii-soc din infernul casei lui Gheorghe Dinca. Ce s-ar afla in spatele zidului proaspat tencuit

Casa lui Dinca este un infern, iar anchetatorii sunt socati cu fiecare proba pe care o ridica. Citeste si: Zid proaspat tencuit, descoperit in casa ororilor din Caracal 63 de specialisti lucreaza zi.

Un student din Braila care a omorat un fost coleg de universitate cu o lovitura de pumn, a fost eliberat dupa un an si sapte luni

Comisia privind individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate a considerat ca perioada petrecuta in spatele gratiilor de tanarul de 24 de ani care a ucis accidental un fost coleg este.

Iaht din Ucraina care plutea in deriva, cu cinci persoane la bord, adus in siguranta in Portul Constanta

Un iaht din Ucraina, cu cinci persoane la bord, care plutea in deriva in Marea Neagra dupa ce i s-a stricat carma, a fost salvat de autoritatile romane si adus in siguranta in Portul.

Precizari IGSU, dupa ACCIDENTUL NUCLEAR din Rusia: Care este RISCUL DE RADIATII in Romania

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta transmite ca nu exista date care sa confirme sau sa indice existenta unor factori de risc radiologic pentru populatia de pe teritoriul Romaniei sau mediu.

Alerta METEO: Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Se anunta vreme caldape intreg teritoriul tarii, dar exista si un avertisment sunt asteptate si ploi izolate si vant moderat. Din fericire pentru cei aflati pe litoral, vremea ramane una buna s.

Iaht din Ucraina care plutea in deriva, cu cinci persoane la bord, salvat de ARSVOM

Un iaht din Ucraina, cu cinci persoane la bord, care plutea in deriva in Marea Neagra dupa ce i s-a .

Digi24: Povestea bodyguardului din Cluj care a ajuns noua stea a internetului, fara ca romanii sa stie de el

Il cheama Pavel Florin si este atat de celebru, incat a devenit un model de urmat din Europa si pana in indepartata Australie, iar postul american de televiziune CNN i-a dedicat un material in intregime.

MAE anunta ca Romania va prelua zece migranti din Malta, care sa fie relocati

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca Romania urmeaza sa preia zece migranti din Malta, .

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )