Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

B1 B1,
Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,. continuă pe B1

Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan? Mesajul pe care l-a sters!

Iulia Vantur a lasat sa se inteleaga, printr-un mesaj postat pe Instagram, ca zvonurile despre despartirea de Salman Khan ar fi adevarate. Iata mesajul postat, pe care l-a sters ulterior.

Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan. Ce MOTIV a avut vedeta...

Salman Khan si Iulia Vantur s-au despartit dupa o relatie de lunga durata, sustin ziarele indiene. CLICK AICI - Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad .

Miscare de ultima ora in scandalul interceptarilor

Vicepresedintele Comisiei de control a activitatii SRI, Marian Cucsa, cere Serviciului Roman de Informatii sa spuna care au fost sumele cheltuite pe interceptari. Solicitarea vine dupa ce un document a fost.

Din pacate, medicii au dat verdictul CRUNT: Boala de care sufera indragitul actor Mihai Bendeac e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe.

ULTIMA ORA: Romania s-a CUTREMURAT din nou, duminica. Ce intesnsitate a avut SEISMUL

Un cutremur cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter a avut loc duminica, la pranz. Seismul s-a produs in judetul Buzau, la ora 12. 01, la o adancime de 133 de kilometri, potrivit Institutului National de.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Se intampla in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale, valabila in 27 de judete, incepand de sambata, de la ora 14:00, pana.

ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

Sediul PSD din Timisoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autorii sunt necunoscuti. Trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timis si ardeau la ora 9:15, iar altele erau.

Anunt de ultima ora de la Dacia: Ce se intampla cu masina in Europa! Toti romanii trebuie sa stie ca...

Dacia a fost inclusa in clasamentul celor mai vandute autoturisme din Europa, in luna aprilie. Primele locuri din top sunt ocupate de Volkswagen Golf, Renault Clio si Volkswagen Polo, Volkswagen cea mai vanduta ma.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor: Anunt de ULTIMA ORA de la autoritati

Casa Nationala de Pensii a anuntat ca cea mai mare pensie pe care a platit-o in aprilie 2018 a depasit 56. 800 de lei brut. Suma este incasata de un magistrat pensionar. Cea mai mare parte din valoarea.

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )