Libnet.ro
UNICEF

22:15

Informatii de ultima ora despre marele cutremur: Putem anunta autoritatile cu 25 de secunde inainte de a veni unda puternica in Bucuresti!

Antena3 Antena3,
Informatii de ultima ora despre marele cutremur: Putem anunta autoritatile cu 25 de secunde inainte de a veni unda puternica in Bucuresti!

Avem informatii de ultima ora de la specialisti despre cutremure. Institutul de Fizica a pamantului a dat publicitatii in aceasta dimineata documente extrem de ingrijoratoare. Asa cum stiti, in. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora despre marele cutremur: Putem anunta autoritatile cu 25 de secunde inainte

Exercitiul SEISM 2018 s-a incheiat dupa cinci zile in care autoritatile au simulat producerea unui cutremur cu magnitudinea de 7,5. Potrivit scenariului exercitiilor SEISM 2018/ EU-ModEX, evaluarea din.

Dragnea, informatii de ultima ora despre remaniere: Ca sa fim rigurosi...

Liviu Dragnea a declarat ca sunt zero sanse ca dupa remanierea guvernamentala totul sa ramana la fel in Executiv. Pe de alta parte, el a negat si o comasare sau reducere a numarului de ministere. Seful.

Miscare de ultima ora a Elenei Udrea. Ce a cerut prin avocatul sau

Miscare de ultima ora a Elenei Udrea. Fostul ministru a cerut prin avocatul sau ca denuntatorii din dosarul Hidroelectrica, Dinu Pescariu si Ana Maria Topoliceanu, sa fie pusi sub urmarire penala. in.

Cutremur in Tenis: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Anunt de ULTIMA ORA

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Decizia a fost anuntata joi, dupa ce liderul mondial s-a retras si de la Turneul din Moscova, anunta gsp. ro. Numarul.

MARELE CUTREMUR va lovi de CRACIUN! Previziuni tot mai sumbre: Va avea peste 7 GRADE

Un grup de cercetatori, adepti ai teoriilor conspiratiei, e de parere ca vom avea parte de un cutremur major in perioada Craciunului. Din cauza felului in care se vor alinia planetele, un grup de astrologi.

Anunt de ultima ora: O noua amenintare pentru Romania!

Economia Romaniei se confrunta cu o noua amenintare, spun specialistii, care sunt de parere ca autoritarile trebuie sa ia masuri cat mai urgent. Fenomenul deja exista. Vezi AICI despre ce este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )