Libnet.ro
UNICEF

18:30

Informatii de ultima ora despre pelerinajul de Sfantul Andrei. iPS Teodosie: Oprim niste abuzuri

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre pelerinajul de Sfantul Andrei. iPS Teodosie: Oprim niste abuzuri

Tensiuni uriase la Constanta, acolo unde ar trebui sa aiba loc pelerinajul la Pestera Sfantului Andrei. in prezent, judetul Constanta se afla in carantina, ceea ce presupune ca in cinzi zile, pe data de 30 noiembrie atunci cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Andrei, situatia va fi aceeasi, credinciosii avand interzis sa faca pelerinajul . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA. A ajuns de 3 zile in Romania

Au aparut informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA, care a ajuns de 3 zile si in Romania. Un nou medicament impotriva coronavirusului, Regeneron, a fost aprobat in SUA. Acesta ajuta la vindecarea rapida a pacientilor infectati cu virusul ucigas. Medicamentul minune din SUA pentru coronavirus a ajuns si in Romania. Cum actioneaza .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Prefectul Capitalei a luat decizia si a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla cu bucurestenii in perioada urmatoare. Veste de ultima ora! Se inchide sau nu Bucurestiul?! Traian Berbeceanu a raspuns la intrebarea care sta acum pe buzele tuturor bucurestenilor: intra sau nu in carantina Bucurestiul?! Prefectul Capitalei a explicat, la Europa .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca .

Pelerinajul de Sfantul Andrei nu va avea loc! Instanta a respins cererea iPS Teodosie

Instanta a respins cererea arhiepiscopulu Tomisului, IPS Teodosie, care solicita ca la pelerinajul de Sfantul Andrei sa poata participa si oameni din alte localitati.

UPDATE Pelerinajul de Sfantul Andrei, interzis de judecatori. Tribunalul a respins cererea iPS Teodosie

Magistratii Tribunalului Constanta se vor pronunta miercuri, 25 noiembrie, cu privire la solicitarea facuta de Arhiepiscopia Tomisului. Preotii cer suspendarea actului prin care pelerinajul este interzis in judetul Constanta.

Judecatorii au admis cererea iPS Teodosie. Ce se va intampla cu pelerinajul de Sfantul Andrei

Judecatorii Tribunalului Constanta au decis, initial, sa judece solicitatea Arhiepiscopiei Tomisului pe data de 4 decembrie, o data aflata la 4 zile dupa momentul pelerinajului invocat de iPS Teodosie.

Medicul-erou de la Piatra Neamt, operat in Belgia. Informatii de ultima ora

Miercuri seara, Nelu Tataru a anuntat ca medicul-erou, ranit in incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a suferit prima interventie chirurgicala de excizie si cu alogrefe. De asemenea, sotia medicului a ajuns si ea in Belgia. Medicul-erou a suferit prima operatie in Belgia Miercuri seara, la B1 TV, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, .

Tribunalul Constanta a respins cererea lui IPS Teodosie: Pelerinajul de Sfantul Andrei nu se va putea desfasura (VIDEO)

Tribunalul Constanta a respins ca neintemeiata cererea depusa de IPS Teodosie de a fi suspendata decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ce interzice pelerinajele religioase. Marti, preotul a me.

Protest spontan, in fata Judecatoriei Constanta pentru a se permite pelerinajul de Sfantul Andrei

Zeci de oameni au participat, marti, la un protest spontan, in fata Judecatoriei Constanta. Manifestantii au solicitat permiterea pelerinajului la Pestera Sfantului Andrei. Politistii au dat mai multe amenzi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )