Libnet.ro
UNICEF

01:05

Infotrafic: Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada; traficul se desfasoara in conditii de iarna in intreaga tara

Hotnews Hotnews,
 Infotrafic: Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada; traficul se desfasoara in conditii de iarna in intreaga tara

Circulatia in judetul Caras-Severin este ingreunata, marti dimineata, din cauza a doua evenimente rutiere in care au fost implicate doua TIR-uri care au derapat pe zapada, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Si in judetul Sibiu un TIR a derapat, dar si pe Centura Bucuresti. Din cauza conditiilor meteorologice, in cea mai mare parte a tarii se circula in conditii de iarna, iar in unele judete mai sunt drumuri cu circulatie ingreunata din cauza inundatiilor, relateaza news. ro. continuă pe Hotnews

Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada

Centrul Infotrafic informeaza ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, din cauza conditiilor meteo. Tot in conditii de iarna se circula si pe strazile din Bucuresti, fiind valori ridicate de trafic pe arterele principale, potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a declarat ca: Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri d.

Alunecari de teren la Leova. Mai multe gospodarii sunt in pericol

Mai multe case din orasul Leova sunt supuse pericolului de a se prabusi din cauza alunecarilor de teren. Malul raului Prut in zona s-a surpat pana in gradina unei familii. Pana la casa mai sunt noua metri. Daca nu vor fi intreprinse actiuni, situatia se poate agrava, in pericol fiind puse 12 gospodarii. Declaratii in acest sens a facut pentru IPN primarul orasului Leova, Vitalie Gargaun.

Incendiu puternic la un bloc din Berceni. Pompierii spun ca e posibil ca mai multe persoane sa fi fost surprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbunit sambata la un bloc dintr-un ansamblu rezidential din Berceni. Pompierii au spus ca e posibil ca mai multe persoane sa fie fost afectate de flacari. Incendiul se manifesta.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor, a declarat sambata ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Atentat la Kabul. Cel putin doua persoane au murit si mai multe au fost ranite

O masina-capcana a explodat sambata la Kabul, provocand doi morti si mai multi raniti, a indicat Ministerul afgan de Interne, citat de AFP. Potrivit purtatorului de cuvant al ministerului, Najib Danish, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )