Libnet.ro
UNICEF

19:47

infrangere pentru Augustin Lazar in CSM: A fost aprobat regulamentul noii sectii din Parchetul General

B1 B1,
infrangere pentru Augustin Lazar in CSM: A fost aprobat regulamentul noii sectii din Parchetul General

Regulamentul sectiei speciale de investigare a infractiunilor din justitie a fost adoptat miercuri de catre plenul CSM. Acesta a fost votat cu 10 voturi pentru si 8 impotriva. Procurorul general Augustin Lazar s. continuă pe B1

Tudorel Toader, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Se afla intr-o grava eroare. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader il critica pe procurorul general Augustin Lazar dupa ce acesta a precizat ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale are rolul de a mentine.

Augustin Lazar, la CSM: Declaratiile politicienilor sunt exagerate

Procurorul general, Augustin Lazar, a facut o serie de declaratii in fata sediului CSM. Fiind prima intalnire cu ministrul Justitiei inainte de evaluare, Lazar a fost intrebat daca astazi va.

CSM a adoptat regulamentul pentru procurori

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a adoptat astazi regulamentele sectiei speciale de investigare a infractiunilor din justitie, la sedinta participand si ministrul Justitiei Tudorel Toader, dar si procurorul general Augustin Lazar.

Augustin Lazar, despre evaluarea lui Tudorel Toader: N-am nicio emotie (VIDEO)

Tudorel Toader si Augustin Lazar s-au aflat din nou fata in fata, miercuri, cu ocazia votarii in plenul CSM al regulamentului privind sectia speciala de investigare a infractiunilor din justitie care a fost.

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Procurorul General: Ministrul interpreteaza ERONAT mesajul, rupand din context pentru a-si putea formula acuzatia

Schimb dur de replici intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Initial, Lazar a lansat un mesaj de sustinere a magistratilor care au protestat duminica pe.

Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cand va fi momentul voi prezenta raportul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat miercuri sa dea vreun detaliu legat de stadiul evaluarii procurorului general Augustin Lazar, precizand doar ca atunci cand va veni momentul va prezenta concluziile. Ministrul Justitiei si-a exprimat si opinia cu privire la referendumul pentru modificarea Constitutiei.

Augustin Lazar: Ministrul Justitiei interpreteaza eronat mesajul meu. De nicaieri nu rezulta intentia mea de a plasa justitia in afara puterilor statului

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, interpreteaza eronat mesajul sau, rupand din context cateva cuvinte pentru a-si putea formula acuzatia. De nicaieri nu rezulta intentia mea de a plasa justitia in afara puterilor statului si deasupra acestora, precum si problema depasirii cadrului constitutional si a existentei unui conflict juridic intre puterile statului, precizeaza Lazar.

Augustin Lazar: Tanara magistratura din Romania a ajuns la maturitate. Replica ministrului Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a transmis, duminica, un mesaj in care sustine ca independenta judecatorilor si procurorilor reprezinta o necesitate pentru a ne asigura ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale, este capabila sa isi indeplineasca rolul de a mentine echilibrul puterilor si a corectitudinii relatiei dintre stat si cetateni.

Tudorel Toader: Maine ma intalnesc cu Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut noi precizari cu privire la evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. intrebat cand vor fi comunicate rezultatele evaluarii procurorului general,.

Tudorel Toader, despre Augustin Lazar: Acuma sa nu confundam omul cu functia! Functia e importanta, omul e asa cum ii el

Ministrul Justitiei reitereaza ca procurorul general, Augustin Lazar, este intr-o eroare cand spune ca justitia a ajuns la maturitate si isi poate indeplini rolul de mentinere a echilibrului puterilor in stat, Toader subliniind ca vorbeste despre o eroare si nu de necunoasterea competentelor constitutionale.

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )