Libnet.ro
UNICEF

21:45

De ce nu se inghesuie procurorii la sefia DNA. Specialisti: Nimeni nu le poate oferi garantia independentei

Adevărul Adevărul,
De ce nu se inghesuie procurorii la sefia DNA. Specialisti: Nimeni nu le poate oferi garantia independentei

Dupa ce, la sfarsitul lunii februarie, Ministerul Justitiei a demarat procesul de revocare din functia de procuror-sef al DNA a Laurei Codruta Kovesi, faptul ca pana in ultima zi niciun procuror nu-si depusese candidatura este caracterizat de analisti ca fiind esec politic si profesional. continuă pe Adevărul

De ce nu se inghesuie candidatii la sefia DNA. Specialisti: Nimeni nu le poate oferi garantia independentei

Dupa ce, la sfarsitul lunii februarie, Ministerul Justitiei a demarat procesul de revocare din functia de procuror-sef al DNA a Laurei Codruta Kovesi, faptul ca pana in ultima zi niciun procuror nu-si depusese candidatura este caracterizat de analisti ca fiind esec politic si profesional.

In cursa pentru sefia DNA nu s-a inscris nimeni, pana la acest moment. Reactia ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, transmite ca niciun procuror nu s-a inscris inca in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia similara de la DIICOT unde au fost.

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

S-a aflat! Omul din Sistem, ales pentru sefia DNA: Are deja binecuvantarea Ambasadei SUA! (SURSE)

Negocieri intense pentru sefia DNA! Surse din Sistem, citate de Antena 3, arata ca procurorul general Augustin Lazar incearca sa o convinga pe Anca Jurma, procurorul-sef interimar al DNA, sa isi depuna.

Nu vrea nimeni sefia DNA? Tudorel Toader: Pana miercuri nu s-a inscris niciun candidat (VIDEO)

Desi luni este termenul limita pentru depunerea dosarului de inscriere in concursul pentru functia de procuror-sef al DNA, niciun procuror nu a s-a inscris pana miercuri DNA, a dezvaluit chiar ministrul.

Niciun procuror nu s-a inscris pentru sefia DNA. Procedura s-ar putea relua daca luni nu apare niciun candidat

Niciun candidat pentru functia vacanta de procuror-sef al DNA, in ciuda faptului ca luni este ultima zi in care procurorii pot depune dosarul de candidatura. Cu toate acestea, Tudorel Toader se declara convins c.

Tudorel Toader: Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura pentru sefia DNA; cel mai probabil maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )