Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ingrid Iordache, semnal de alarma in privinta violentei domestice

Antena3 Antena3,
Ingrid Iordache, semnal de alarma in privinta violentei domestice

Ingrid Iordache, liderul umanistilor aradeni, atrage atentia ca in perioada de izolare la domiciliu este accentuat fenomenul violentei domestice, un subiect care a ajuns in atentia opiniei publice, dar despre care institutiile statului nu vorbesc. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Un centru nou pentru victimele violentei domestice, amenajat in Capitala (VIDEO)

Primaria Capitalei a amenajat un nou centrul pentru victimele violentei domestice din Bucuresti. Este vorba despre o cladire noua, cu o capacitate de 100 de locuri. Totul, in contextul in care restrictiile.

Asociatia ANAIS lanseaza campania IzoleazaViolentasi o platforma pentru victimele violentei domestice

Asociatia ANAIS lanseaza campania IzoleazaViolenta si platforma izoleazaviolenta. ro, unde victimele violentei domestice au acces la informatii privind servicii de interventie, servicii medicale si sociale, potrivit unui comunicat de presa.

AGENTIILE DE PRESA: Apelurile la linia telefonica pentru victimele violentei domestice au crescut semnificativ in primele saptamani de izolare, in Spania

Apelurile inregistrate la linia telefonica infiintata de guvernul spaniol pentru victimele violentei de gen au crescut semnificativ in primele doua saptamani de izolare care a fost impusa de autoritati pe perioada starii de urgenta prin care se incearca limitarea raspandirii coronavirusului, arata statisticile guvernamentale citate miercuri de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )