Libnet.ro
UNICEF

23:30

ingrijorati de o iesire din UE fara un acord, britanicii fac provizii de alimente

Adevărul Adevărul,
ingrijorati de o iesire din UE fara un acord, britanicii fac provizii de alimente

Respingerea acordului pentru Brexit negociat de premierul Theresa May cu Uniunea Europeana UE) cade greu asupra britanicilor. in pespectiva unei iesiri din blocul comunitar fara o intelegere si producerii unui blocaj la frontiere, companiile si cetatenii de rand incep sa faca provizii de alimente, relateaza corespondentul Le Parisien la Londra. continuă pe Adevărul

Britanicii fac provizii, de frica unui Brexit dur

Respingerea acordului pentru Brexit negociat de premierul Theresa May cu Uniunea Europeana UE) cade greu asupra britanicilor. in pespectiva unei iesiri din blocul comunitar fara o intelegere si producerii unui blocaj la frontiere, companiile si cetatenii de rand incep sa faca provizii de alimente, relateaza corespondentul Le Parisien la Londra.

Un Brexit fara acord, ipoteza cea mai probabila

Marea Britanie probabil ca va parasi Uniunea Europeana fara un acord, avand in vedere ca deputatii au respins in mod masiv acordul Brexitului propus de Theresa May, a declarat astazi un influent deputat conservator eurosceptic, Jacob Rees-Mogg, relateaza Reuters.

UNTRR: Brexitul fara acord ameninta sectorul transporturilor rutiere

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) avertizeaza asupra faptului ca votul din Parlamentul britanic impotriva Acordului Brexit negociat cu Uniunea Europeana sporeste semnificativ riscul iesirii Marii Britanii din UE fara un acord, cu efecte negative in sectorul transportului rutier.

Guvernele UE pregatesc masuri de rezerva pentru cazul unui Brexit fara acord

Tarile membre ale Uniunii Europene cheltuiesc zeci de milioane de euro, suplimenteaza personalul vamal si emit decrete de urgenta pentru a face fata posibilitatii tot mai probabile a producerii unui Brexit fara un acord, informeaza agentia The Associated Press si postul BBC News, potrivit Mediafax.

AUTORITATEA PENTRU PIETELE FINANCIARE DIN OLANDA SE EXPRIMA IN CAZUL CREDITELOR CESIONATE DE BANCILE DE LA NOI: Societatile nebancare se supun legislatiei din statele cu care fac afaceri

Autoritatea pentru Pietele Financiare din Olanda afirma ca entitatile olandeze care preiau credite din alte tari si nu au statut de banca se supun legislatiei din statele cu care fac afaceri, dupa cum a anuntat unul dintre clientii imprumutati la Bancpost in franci elvetieni CHF). Acesta a precizat ca informatia este extrasa din raspunsul pe care l-a primit de la Autoritatea olandeza la intrebarile legate de subiect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )