Libnet.ro
UNICEF

07:15

Initiativa Romania: Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a functionat ilegal

Hotnews Hotnews,
 Initiativa Romania: Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a functionat ilegal

Miscarea civica Initiativa Romania sustine ca activitatea Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 s-a desfasurat ilegal incepand cu data de 5 iulie 2017 si anunta ca a intervenit, printr-un amicus curiae, in dosarele 2428E/2017 si 2429E/2017, aflate pe rolul Curtii Constitutionale, privind cererile de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Parlamentul Romaniei si Ministerul Public, formulate de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Hotnews

Initiativa Romania: Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009 a functionat ilegal. Actele emise sunt nule

Din punct de vedere procedural, activitatea comisiei parlamentare care a anchetat alegerile prezidentiale din 2009 s-a desfasurat ilegal, in consecinta toate activitatile si actele emise sunt lovite de nulitate, sustine Initiativa Romania.

Echipa lui Robert Mueller, procurorul special in ancheta implicarii Rusiei in alegerile prezidentiale, a cerut acces la dosarele Casei Albe de dupa investirea in functie a lui Trump

Magistratii insarcinati cu ancheta privind presupusa interferenta rusa in alegerile prezidentiale din SUA vor acces la dosarele Casei Albe privind perioada de la investirea in functie a lui Donald Trump, in special cele legate de demiterea directorului FBI si despre intalnirea fiului sau cel mare cu un avocat rus, relateaza News. ro, citand BBC News.

infrangerea in alegerile prezidentiale in fata lui Trump i-a prins bine: Ce lovitura financiara a dat Hillary Clinton

Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidentiale din 2016 in fata lui Donald Trump intr-un mod absolut surprinzator pentru toata lumea si pe care multi l-au numit chiar umilitor. insa acest.

Alegerile parlamentare din Germania. Pericolul intrarii nationalistilor, care urca in sondaje, in Bundestag

Marea problema a alegerilor parlamentare de duminica, din Germania, nu este cine va fi, sau cine va ramane cancelar. Dupa toate probabililtatile, Angela Merkel va obtine al patrulea mandat de sefa a guvernului german. Problema este ca partidul nationalist, Alternativa pentru Germania AfD), va reusi intrarea in Parlament, pe care a ratat-o la alegerile din 2013. Acest partid, ale carui parole amintesc de nazism, a urcat semnificativ in sondaje, catarandu-se pe o singura tema: refugiatii din Germania si teama unei parti a populatiei de invazia lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )