Libnet.ro
UNICEF

15:45

INSP: Inca un deces din cauza gripei, numarul total a ajuns la 128 de persoane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INSP: Inca un deces din cauza gripei, numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane. continuă pe Wall-Street Ro

inca un deces din cauza gripei. Numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice sambata de Centrul National de Supraveghere ?.

Alte doua femei au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor a ajuns la 120

Alte doua femei, una din Prahova si cealalta din Constanta, au murit, miercuri, din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Ca urmare, numarul total al deceselor cauzate de gripa in acest sezon a ajuns la 120.

INSP: 118 persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 118.

DIN CAUZA GREVEI NATIONALE: Belgia functioneaza la ralanti

Spatiul aerian inchis, transporturi perturbate si pichete de greva, Belgia functioneaza astazi la ralanti din cauza unei greve generale declansate la chemarea principalelor sindicate care cer salarii mai bune, informeaza AFP.

Sute de preoti catolici suspendati din cauza abuzurilor

Cazurile in care preoti catolici sunt acuzati de abuzuri impotriva minorilor se inmultesc de la un an la altul. Nu mai putin de 152 de preoti catolici din Mexic au fost suspendati in ultimii noua ani din cauza unor abuzuri impotriva minorilor, a anuntat Arhiepiscopul de Monterrey, Rogelio Cabrera.

inca o persoana a murit in Caras- Severin, din cauza gripei. Medicii spun ca avea si probleme cardiace

Numarul cazurilor de gripa creste de la o zi la alta in Caras-Severin. in prezent, sunt 31 de persoane confirmate cu gripa, inregistrandu-se doua decese.

inca doua persoane a murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 120

Alte doua femei au murit din cauza gripei, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, bilantul deceselor ajungand la 120. Mai precis, in cursul zilei de miercuri, s-au.

Circulatie intrerupta pe A1, din cauza unui autovehicul in flacari

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca circulatia rutiera a fost intrerupta pe sensul Bucuresti catre Pitesti al Autostrazii A1, la kilometrul 26, in zona.

Situatie revoltatoare la Institutul Marius Nasta. Un pacient a murit din cauza unei bacterii periculoase

Un om a murit contaminat cu o bacterie periculoasa la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti iar un altul este infectat cu acelasi microorganism. Testele rapide au aratat ca bacteria.

Panica in aer! Mai multe VICTIME, dupa ce un AVION a cazut in aer, din cauza TURBULENTELOR

Panica la mii de metri altitudine. Pasagerii unei curse Franta Israel au vazut moartea cu ochiidin cauza turbulentelor. Aeronava companiei olandeze Transavia a traversat o zona cu turbulente care au.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )