Libnet.ro
UNICEF

17:46

Inspectia Judiciara ancheteaza trei procurori militari din dosarul protestului din 10 august

Hotnews Hotnews,
 Inspectia Judiciara ancheteaza trei procurori militari din dosarul protestului din 10 august

Inspectia Judiciara efectueaza verificari pe numele procurorilor militari Gheorghe Cosneanu, Codrut Mihalache si Bogdan Parlog, acestia fiind cercetati pentru incalcarea dispozitiilor privind repartizarea aleatorie a dosarului din 10 august, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai Inspectiei. continuă pe Hotnews

Efectele Ordonantei Toader: Patru procurori militari din dosarele Revolutiei si 10 august pleaca

Trei procurori militari care fac parte din echipa de ancheta in dosarul Revolutiei si un magistrat militar care lucreaza in dosarul protestului Diasporei din 10 august trebuie sa se intoarca la parchetele de unde provin, au declarat surse oficiale.

Trei procurori de la parchetele din Olt revin la post, dupa ce Sectia pentru procurori a CSM le-a incetat delegarea

In urma aprobarii ordonantei de urgenta privind legile Justitiei, care a impus noi reguli de vechime in cazul admiterii delegarii procurorilor la institutii cu rang superior, trei procurori revin la post in Olt.

Nicolicea i-a taiat microfonul liderului USR care l acuza pe Dragnea ca si-a concediat procurorul din dosarul Tel Drum prin OUG privind justitia: Sa va fie rusine!

Ordonanta de urgenta privind legile justitiei a declansat o disputa in plenul Camere Deputatilor, vicepresedintele PSD Eugen Nicolicea cerand sa i se taie microfonul liderului USR Dan Barna dupa ce acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca a impus actul normativ pentru a-si concedia procurorul din dosarul Tel Drum. Barna i-a mai cerut liderului PSD, aflat in banca grupului social-democratilor, abrogarea OUG 92/2018, moment care l-a infuriat pe Nicolicea.

Dragnea, despre procurorul din dosarul Tel Drum: Nu ma intereseaza daca ramne sau nu n DNA. Nu cred ca pleaca / Nu am facut texte de ordonanta cu dl. Toader

Liviu Dragnea sustine ca nu e interesat daca procurorul din dosarul Tel Drum ramane sau nu in DNA dupa ordonanta pe legile justitiei, comentand insa ca nu crede ca acesta va pleca. Seful PSD a sustinut ca a vazut textul OUG in Monitorul Oficial.

Procuroarea din dosarul Tel Drum, mesaj cu bataie lunga in contextul OUG-ului pe Justitie

Alexandra Lancranjan, procurorul DNA care ancheteaza dosarul Tel Drum, in care este vizat Liviu Dragnea, a transmis un mesaj extrem de interesant, aluzie la Ordonanta de Urgenta pe Justitie. in aceasta OUG.

Turcan, despre OUG pe legile justitiei: O smecherie prin care Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA / Dragnea si-a dat afara procurorul de caz din dosarul TelDrum

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a scris miercuri peFacebookca prin adoptarea OUG care modifica legile justitiei, Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA, iar coruptii au deschis deja sampania, pentru ca zeci de procurori vor fi scosi din institutie, facand referire si la procurorul Alexandra Lancranjan care a instrumentat dosarul TelDrum.

FOTO Cel mai complex exercitiu militar multinational din acest an: 1.000 de militari din Romnia, SUA si Republica Moldova si 200 de mijloace tehnice iau parte la Justice Sword 18 n poligonul Smrdan

Aproximativ 1000 de militari si peste 200 mijloace tehnice, din Brigada 282 Infanterie Mecanizata Unirea Principatelor desfasoara, in aceste zile, in Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta Smardan, cel mai complex exercitiu multinational, cu desfasurare de trupe si tehnica, din acest an. La exercitiul militar participa, pe langa militari romani, si militari din armata Statelor Unite ale Americii si din Republica Moldova si este sprijinit de aeronave din cadrul Fortelor Aeriene Romane.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )