Libnet.ro
UNICEF

11:30

Inspectia judiciara cere sanctionarea procurorilor oradeni Ciprian Man si Cristian Ardelean

Adevărul Adevărul,
Inspectia judiciara cere sanctionarea procurorilor oradeni Ciprian Man si Cristian Ardelean

Inspectia Judiciara cere CSM sa-i sanctioneze pe procurorii oradeni, Ciprian Man si Cristian Ardelean, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, acuzandu-i de manifestari ce aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea atributiilor de serviciu. continuă pe Adevărul

Procurorii Ciprian Man si Cristian Ardelean, cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara

Procurorii Ciprian Man si Cristian Ardelean sunt cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara, dupa scandalul inregistrarilor de la DNA Oradea. Cei doi sunt acuzati ca au adus atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, dupa ce au facut afirmatii la adresa unor judecatori.

Procurorii Ciprian Man si Cristian Ardelean, cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de Ciprian Man si Cristian Ardelean, in p.

Inspectia Judiciara: Actiune disciplinara impotriva a doi procurori care apar in inregistrarile de la DNA Oradea

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de Ciprian Man si Cristian Ardelean, in prezent procurori la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, care apar in inregistrarea audio de la DNA Oradea in care se discuta despre activitati de intimidare a judecatorilor, relateaza Agerpres.

Inspectia Judiciara a cerut CSM sa sanctioneze magistratii dupa proteste. Cristi Danilet, pentru B1.ro: Sunt total impotenti institutional

EXCLUSIV ONLINE Judecarorul Cristi Danilet, dar si alti sapte magistrati, au fost supusi unei anchete disciplinare de catre Inspectia Judiciara. Aceasta ancheta s-a facut in baza obligatiei de.

Judecatorul Cristi Danilet, cercetat de Inspectia Judiciara pentru un interviu acordat presei in timpul liber

Inspectia Judiciara anunta ca a declansat actiunea disciplinara fata de judecatorul Cristi Danilet. Motivul: un interviu pe care magistratul l-a dat in afara orelor de program.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )