Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspectia Judiciara, sesizata in legatura cu procurorul Maria Piturca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectia Judiciara, sesizata in legatura cu procurorul Maria Piturca

Inspectia Judiciara a fost sesizata de presedintele CSM Lia Savonea in legatura cu procurorul Maria Piturca de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetitei de 8 ani din Mehedinti, adoptata de o familie de origine romana din SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul care a bruscat fetita din Baia de Arama va fi cercetat de Inspectia Judiciara

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat sambata Inspectia Judiciara pentru a efectua cercetari cu privire la conduita si modul in care procurorul de la Parchetul de pe langa.

Cazul care a ingrozit Romania! Momentul socant in care procuroarea Maria Piturca TARASTE fetita pe asfalt pentru a o obliga sa intre in masina (VIDEO)

Cazul fetitei luate cu forta de la familia care o crestea de la noua luni a ingrozit Romania. Procuroarea de caz, Maria Piturca, a descins, vineri, la familia Saramat si a tarat-o pe Sorina, copila de 9.

Sefa CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la procurorul care s-a ocupat de cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in vederea verificarii modului in care a actionat procurorul care a coordonat operatiunea mascatilor in cazul fetitei de opt ani din Baia de Arama.

Cum se apara procurorul acuzat ca a bruscat fetita data spre adoptie unei familii din SUA: Nu am tras de copil, l-am atins usor si i-am vorbit calm

Procurorul Maria Piturca, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, acuzata ca a bruscat-o pe fetita de 8 ani din Baia de Arama, judetul Mehedinti, data spre adoptie unei familii din SUA, respinge acuzatiile si sustine ca i-a vorbit calm copilei, ca nu a strans-o de mana, si nici nu a tras de ea, ci doar a atins-o usor pentru ca tipa si se tara pe jos.

Cazul care a ingrozit Romania! Procuroarea care a tarat-o pe asfalt fetita din Baia de Arama va fi cercetata de Inspectia Judiciara

Procuroarea care a descins, vineri, la familia Saramat din Baia de Arama si a tarat-o pe fetita de 8 ani spre masina familiei din SUA, unde vor autoritatile sa o trimita, va fi cercetata de Inspectia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )