Libnet.ro
UNICEF

08:45

Inspectia Judiciara va verifica, pana la finalul anului, dosarele de mare coruptie si cele mai vechi de zece ani

Adevărul Adevărul,
Inspectia Judiciara va verifica, pana la finalul anului, dosarele de mare coruptie si cele mai vechi de zece ani

Inspectia Judiciara a anuntat, vineri, ca va verifica, pana la finalul anului, dosarele de mare coruptie si cele mai vechi de zece ani, la toate instantele. De asemenea, se va verifica termenul de redactare a hotararilor si activitatea magistratilor-asistenti de la inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Adevărul

Toate dosarele de mare coruptie din Romania vor fi controlate de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara va efectua la toate instantele din tara, in semestrul II al acestui an, controale tematice privind respectarea termenelor legale de redactare a hotararilor judecatoresti, dosarele mai vechi.

Tarcea: Am dat termen judecatorilor pana la 1 septembrie tuturor sa-si termine stocul de dosare de motivat. in caz contrar, voi sesiza Inspectia Judiciara

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, spune ca le-a dat termen judecatorilor pana la 1 septembrie pentru a motiva toate deciziile, ea afirmand, intr-un interviu la Realitatea TV, ca in caz contrar va fi sesizata Inspectia Judiciara.

Procurorul Alexandra Lancranjan, anchetat de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara o ancheteaza disciplinar pe procuroarea Alexandra Lancranjan, potrivit surselor Antena 3. Cercetarea vine ca urmare a unui schimb dur de replici pe care procurorul DNA l-a avut cu ministrul.

Darius Valcov: Pana la finalul anului incep licitatiile pentru 3 autostrazi si canalul Dunare-Bucuresti

Darius Valcov, consilierul prim-ministrului Viorica Dancila, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca pana la sfarsitul anului vor incepe licitatiile pentru canalul Dunare-Bucuresti si pentru cele trei autostrazi: Ploiesti-Brasov,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )