Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspectoratul Scolar din Capitala recomanda scolilor sa nu desfasoare serbari in perioada 14-16 decembrie

Adevărul Adevărul,
Inspectoratul Scolar din Capitala recomanda scolilor sa nu desfasoare serbari in perioada 14-16 decembrie

Serbarile de iarna programate pentru sfarsitul acestei saptamani in scoli, gradinite si licee ar putea fi anulate pentru respectarea zilelor de doliu national, dupa decesul Regelui Mihai I. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a trimis o recomandare tuturor institutiilor de invatamant din Capitala pentru respectarea zilelor de doliu national, spunand ca nu impune nimic, fiind doar o recomandare. continuă pe Adevărul

Actorul Alexandru Arsinel, dus la Spitalul Universitar din Capitala

Actorul Alexandru Arsinel a fost dus, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul Universitar din Bucuresti, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

Scandal intr-un mall din Capitala: Adolescent imbracat in Mos Craciun, batut de agentii de paza din centrul comercial (VIDEO)

Incident intr-un mall din Bucuresti. Agentii de paza ai centrului comercial s-au ales cu dosar penal dupa ce ar fi batutun baiat imbarcat in Mos Craciun, despre care ei spun ca cersea,.

Tanar fara permis, prins de politistii din Capitala dupa ce tocmai furase o masina

Un tanar de 27 de ani a fost prins de politisti dupa o urmarire in trafic, dupa ce tocmai furase o masina din sectorul 5 al Capitalei, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )