Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspectorul scolar din Arges, despre copilul pus sa stea in cap pe ciment in fata lui Dancila: Nu avem parghii sa cercetam. Copilul meu a participat anii trecuti si am fost mandru (VIDEO)

B1 B1,
Inspectorul scolar din Arges, despre copilul pus sa stea in cap pe ciment in fata lui Dancila: Nu avem parghii sa cercetam. Copilul meu a participat anii trecuti si am fost mandru (VIDEO)

Intreaga opinie publica a fost scandalizata dupa ce vineri un copil de 3 ani a fost pus de profesori sa faca acrobatii si sa stea in cap pe ciment in cadrul Simfoniei Lalelor de la Pitesti unde au participat. continuă pe B1

Inspectorul scolar din Arges: Nu am prghie n cazul fetitei de 3 ani pusa sa se dea peste cap n fata premierului. Copilul meu a participat anii trecuti si am fost mndru / Am avut onoarea ca un prim-ministru sa asiste la parada

Fetita de 3 ani care a fost pusa de profesoara sa faca o tumba, pe ciment, in fata premierului Dancila face parte dintr-un club sportiv privat, eventual afiliat la federatia romana de gimnastica, a declarat pentru HotNews. ro inspectorul scolar general din Arges. Daca as avea o parghie cred ca ar fi cumva cercetata disciplinar, a afirmat Tudosoiu Dumitru, care a precizat in repetate randuri ca presa politizeaza evenimentul. Oficialul a explicat ca Simfonia lalelelor se organizeaza de 41 de ani, de catre Primarie in parteneriar cu Inspectoratul scolar si ca anul acesta a primit pentru prima data sesizari din partea parintilor. Copilul meu a participat, nu anul acesta, pentru ca a fost usor racit, ci anul trecut, fiind clasa pregatitoare, si acum 2 ani, fiind grupa mare de gradinita. Copilul meu a participat si eu m-am simtit tare mandru sa il vad ca are flori in mana si ca este frumos imbracat - a declarat pentru HotNews. ro inspectorul scolar general din Arges.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )