Libnet.ro
UNICEF

10:00

Instanta a anulat ordinul prin care Kovesi o revocase din DNA pe Mihaiela Moraru Iorga. Aceasta lucreaza acum fix la Sectia speciala care o ancheteaza pe Kovesi

B1 B1,
Instanta a anulat ordinul prin care Kovesi o revocase din DNA pe Mihaiela Moraru Iorga. Aceasta lucreaza acum fix la Sectia speciala care o ancheteaza pe Kovesi

Curtea de Apel Bucuresti a anulat ordinul prin care Laura Codruta Kovesi a dispus revocarea Mihaielei Iorga Moraru din functia de procuror DNA. in schimb, instanta nu a fost de acord cu plata unor daune morale. continuă pe B1

Instanta anuleaza ordinul prin care Kovesi o revocase din DNA pe Mihaiela Moraru Iorga

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, marti, anularea ordinului semnat de Laura Codruta Kovesi prin s-a dispus revocarea Mihaielei Iorga Moraru din functia de procuror DNA, insa judecatorii nu au fost de acord cu plata unor daune morale. in prezent, Mihaiela Iorga Moraru este procuror la controversata Sectie de investigare a magistratilor.

Curtea de Apel a anulat ordinul prin care Kovesi a revocat-o din DNA pe Mihaiela Moraru-Iorga

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, sa anuleze ordinul prin care fostul procuror-sef DNA Laura Codruta Kovesi a revocat-o din Directie pe Mihaiela Moraru-Iorga. Instanta a respins insa ca nefondata cererea de daune morale. Decizia judecatorilor nu e definitiva.

Viorica Dancila: Vom adopta OUG prin care cresc alocatiile pentru copii

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de guvern de marti va fi adoptata o ordonanta de urgenta prin care alocatiile pentru copii vor fi majorate incepand cu data de 1 martie. Sper ca.

Sistemul incredibil prin care egiptenii au construit Marea Piramida

Arheologii ar putea fi cu un pas mai aproape de a intelege modul in care Marea Piramida din Giza a fost construita cu mii de ani in urma. Arheologii au descoperit ramasitele unui sistem de rampa vechi de 4. 500 de ani intr-o cariera veche din Desertul de Est, potrivit Live Science. Designul sau sugereaza ca [] .

Kovesi cere din nou recuzarea Adinei Florea

Fostul procuror sef DNA Laura Codruta Kovesi a depus, luni dimineata, o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea. Cererea are sapte pagini si a fost trimisa prin fax. Adina Florea.

La un pas de moarte, dupa o cearta cu sotia. Calvarul prin care a trecut un tanar de 19 ani din Sibiu

Un tanar de 19 ani a fost internat marti la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, cu plamanii afectati, dupa ce a fost injunghiat de o fata de 21 de ani, in Copsa Mica, potrivit Ambulantei si Po.

DIETA. Iata metoda prin care vedetele au reusit sa slabeasca. Au topit zeci de kilograme intr-un timp scurt

in ultima vreme tot mai multe vedete, atat din Romania, cat si din afara, s-au decis sa dea jos kilogramele in plus. Ozana Barabancea , Catalin Scarlatescu sau Feli sunt doar cateva exemple care au.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )