Libnet.ro
UNICEF

13:30

Instanta se va pronunta vineri cu privire la arestul lui Vlad Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Instanta se va pronunta vineri cu privire la arestul lui Vlad Plahotniuc

Instanta urmeaza sa se pronunte vineri, 22 mai, in privinta demersului procurorilor din Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale cu privire la aplicarea mandatului de arest pe numele lui Vlad Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Ex-premierul Ion Sturza: Andrian Candu este nasul lui Vlad Plahotniuc in sensul fraudelor majore economice

Fostul premier Ion Sturza afirma ca persoana care cu adevarat a gestionat Partidul Democrat din Moldova si afacerile fostului lider al partidului Vladimir Plahotniuc este Andrian Candu. Mai mult decat atat, in opinia fostului premier, Andrian Candu a fost cel care a pus bazele fraudelor economice, a concesionarii aeroportului, privatizarilor licite si deciziilor de alocare a banilor din Banca Nationala a Moldovei, noteaza IPN.

Iurie Renita, detalii despre imaginile video cu Igor Dodon si Vlad Plahotniuc

Imaginile video cu discutia dintre Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc au ajuns la deputatul Iurie Renita prin intermediul casutei postale de la Parlamentul Republicii Moldova. Deputatul spune ca stick-ul de memorie pe care se aflau imaginile video a ajuns in posesia sa saptamana trecuta fara a fi insotit de un mesaj. Astfel, acesta nu stie cine este expeditorul, noteaza IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )