Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instanta a suspendat executarea din dosarul in care expertii spun ca Bancpost a falsificat semnaturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Instanta a suspendat executarea din dosarul in care expertii spun ca Bancpost a falsificat semnaturi

Instanta de judecata a suspendat procedura de executare silita in dosarul deschis de Dorina Milea impotriva Bancpost, in care, potrivit unei expertize, banca a falsificat un act aditional, semnand in locul clientului si garantului. continuă pe Ziarul Bursa

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business. Potrivit Daily Mail, Qsuite permite pasagerilor sa incline doua locuri medii intr-un pat complet plat.

Judecatoarea Ana Maria Dascalu, a carei pensionare a dus la reluarea de la zero a proceselor lui Dragnea si Tariceanu, face parte marti din completul care judeca procesele lui Sova, Oprea si Ghita

Judecatoarea Ana Maria Dascalu, a carei cerere de pensionare a dus, la inceputul acestei luni, la reluarea de la zero a proceselor lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, face parte, marti, din completul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care judeca procesele fostului vicepremier Gabriel Oprea, fostului senator Dan Sova si fostului deputat Sebastian Ghita, potrivit informatiilor Hotnews. ro. Dosarele celor trei au fost repartizate la acelasi complet care a judecat si procesele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu. Instanta suprema urmeaza sa decida, marti, daca si procesele lui Oprea, Sova si Ghita se reiau de la zero, in urma pensionarii judecatoarei Ana Maria Dascalu.

Surpriza pentru o tanara din Iasi care a mers la spital sa nasca. Credeam ca sunt numai doi

Surpriza pentru o tanara de 29 de ani din judetul Iasi. Femeia se pregatea sa aduca pe lume doi copii, dar s-a trezit cu cvadrupleti: doua fetite si doi baieti, scrie.

DGA face 16 perchezitii in Valcea si Bucuresti intr-un dosar de coruptie / Ar fi vizat administratorul gropii de gunoi din Maldaresti, care luna trecuta a ars necontrolat mai multe zile

Politisti ai Directiei Generale Anticoruptie D. ) - Serviciile Judetene Anticoruptie Valcea, Arges, Dambovita, Sibiu, Alba, Olt, Dolj, Gorj si Structura Centrala, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, efectueaza joi 16 perchezitii domiciliare pe raza jud. Valcea si mun. Bucuresti.

Google va cumpara partial firma HTC din Taiwan. Care este pretul tranzactiei

Compania americana Google cumpara partial firma HTC, lider in productia IT din Taiwan, informeaza presa internationala.

Legenda numelor statiilor de metrou din Capitala. Care este singurul peron din Bucuresti aflat la suprafata

Cum fiecare denumire are propria-i legenda, la fel se intampla si in cazul statiilor de metrou din Capitala. Transportul subteran bucurestean se intinde pe aproape 70 de kilometri si se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )