Libnet.ro
UNICEF

15:30

O insulta pentru toate femeile din sport. Handbalistele, filmulet special in scandalul Balonul de Aur - twerking (VIDEO)

B1 B1,
O insulta pentru toate femeile din sport. Handbalistele, filmulet special in scandalul Balonul de Aur - twerking (VIDEO)

Federatia Romana de Handbal condamna in termeni duri momentul controversat de la decernarea Balonului de Aur cand Ada Stolsmo Hegerberg a fost intrebat de catre celebrul DJ francez Martin Solveig daca stie sa. continuă pe B1

SENAT: OUG privind Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie, adoptata

Plenul Senatului a adoptat astazi in calitate de camera decizionala, OUG 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

Toate cluburile din Liga 1 au respectat Fair Play-ului financiar

Federatia Romana de Fotbal anunta pe site-ul oficial ca nu exista vreun club din Liga 1 care sa fi incalcat regulamentul de Fair Play financiar.

Politicianul care a incasat o dobanda uriasa din imprumutul dat PNL pentru campania electorala din 2016

Deputatul liberalCezar Preda s-a imbogatit din sumele imprumutate catre PNL. Acesta a incasat o dobanda uriasa din banii pe care i-a dat formatiunii politice pentru campania electorala din.

Securitate cibernetica: masuri imediate pentru marile companii din domenii cheie

Transpunerea in legislatia romana a primului act normativ al Uniunii Europene privind securitatea retelelor si sistemelor informatice este asteptata in aceasta perioada. Noua lege va aduce cu sine obligatii crescute de securitate cibernetica pentru marile companii active in anumite domenii, precum si amenzi ce pot atinge pana la 5% din cifra de afaceri a companiilor care nu reusesc sa indeplineasca aceste obligatii.

Magia Zilei. Motivele pentru care nativii din Taur sunt insomniaci. Hainele, o mare problema

Mihai Voropchievici a vorbit marti dimineata, la Magia Zilei, despre lucrurile care le provoaca insomnii nativilor din zodia Taur. Perseverenta, conservatorismul, dar si preferintele pentru lux si.

Ratko Mladic depune cerere pentru eliberare temporara din arest

Un avocat al fostului general sarb bosniac Ratko Mladic a declarat luni ca o cerere va fi depusa la Mecanismul pentru Tribunalele Penale Internationale, cerand instantei ONU sa-i acorde lui Mladic patru zile in libertate pentru a vizita mormantul unei rude recent decedate in Serbia, relateaza Balkan Insight.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )