Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

Viorica Dancila, la IAR Ghimbav: Am semnat un acord pentru sprijinirea industriei de aparare

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat vineri ca a fost semnat un acord de cooperare la IAR Ghimbav - Brasov in vederea sprijinirii industriei de aparare.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran care a lesinat in timpul unui miting electoral VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran caruia i s-a facut rau la un miting electoral din Murfatlar. Barbatul a lesinat langa liderul PSD, iar acesta din urma, alaturi de echipa de campanie, i-au acordat primul ajutor pana la sosirea unei ambulante.

Viorica Dancila: Iohannis nu respecta Constitutia si cred ca merita suspendarea din functie

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu respecta Constitutia si merita sa fie suspendat din functie, dar acest lucru nu mai este posibil in acest moment. Nu se mai.

Viorica Dancila iese la atac: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, dupa ce a aruncat tara in blocaje si impasuri

Premierul demis, Viorica Dancila, critica plecarea presedinteluiKlaus Iohannis la Bruxelles,joi si vineri, unde va participa la reuniunea Consiliului European, aratand ca acesta da dovada de.

Viorica Dancila: Puterea de a nominaliza un comisar european apartine premierului interimar

Remierul demis Viorica Dancila a declarat vineri, in vizita din judetul Brasov, ca daca nu va fi investit un nou guvern, va discuta cu Comisia Europeana pe tema numirii unui nou comisar european din partea.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )