Libnet.ro
UNICEF

07:00

intalnire de gradul zero la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata

Antena3 Antena3,
intalnire de gradul zero la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata

Intalnire de gradul zero la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader si procurorul general, Augustin Lazar, vor fi fata in fata la sedinta Consiliului de Management Strategic. Lazar a fost. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Am transmis punctul de vedere al Ministerului Justitiei printr-un secretar de stat

Ministerul Justitiei Tudorel Toader a trimis la Comisia juridica din Parlament un punct de vedere referitor la OUG 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, a anuntat astazi acesta, precizand ca va merge personal in comisia din Parlament.

Tudorel Toader: Maine ma intalnesc cu Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut noi precizari cu privire la evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. intrebat cand vor fi comunicate rezultatele evaluarii procurorului general,.

Tudorel Toader: O intrebare fara raspuns, nu incep cu concluziile

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat, intrebat daca ia in calcul varianta revocarii din functie a procurorului general Augustin Lazar, ca nu porneste de la aceasta idee a revocarii, ci asteapta sa vada mai intai argumentele finale, apoi va anunta rezultatul evaluarii.

Procurorul general al Romaniei, despre Tudorel Toader: Va intra in istoria trista a justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, sustine ca discursul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este unul plin de ofense la adresa magistraturii si a Ministerului Public si arata nivelul la care este institutia in holul careia se afla.

Tudorel Toader, despre OUG6: Parlamentul nu are nevoie de aviz din partea Ministerului Justitiei

Ministerul Justitiei a trimis la Comisia juridica din Parlament un punct de vedere referitor la OUG 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, a declarat miercuri ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca va merge si el personal in comisia din Parlament.

PSD pune presiune asupra lui Tudorel Toader: ii cere sa retraga proiectul de suplimentare a posturilor din DNA

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, ca ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga de urgenta proiectul de hotarare privind suplimentarea cu 160 de posturi a schemei de personal a DNA. Liderul PSD a caracterizat proiectul ministerului Justitiei ca fiind neverosimil si scandaloas.

Tudorel Toader: Voi merge la referendumul pentru redefinirea familiei. Este posibil sa fiu in alta tara, dar voi lua un bilet de intoarcere mai repede

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca este posibil sa nu fie in tara in ziua desfasurarii referendumului pentru redefinirea familiei, insa va lua un bilet de intoarcere mai repede si va merge la vot.

Tudorel Toader, replica dura dupa criticile primite de la Eugen Teodorovici: Afirmatii probabil emotionale. Nu au acoperire faptica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a replicat, miercuri, dupa ce a fost criticat de catre colegul de Guvern, Eugen Teodorovici, pentru intarzierea de a aviza doua initiative legislative. in replica,.

Tudorel Toader pe lista remanierii? Ce spune Codrin Stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit la Antena 3 despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Nu ma gandesc in momentul acesta la asa ceva. Nici nu am stabilit Cex-ul. Trebuie sa.

Tudorel Toader: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor si ca ies la suprafata deficiente majore in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )