Libnet.ro
UNICEF

11:45

intalnire de taina intre Ludovic Orban si Calin Popescu Tariceanu, in fostul sediu PNL

Antena3 Antena3,
intalnire de taina intre Ludovic Orban si Calin Popescu Tariceanu, in fostul sediu PNL

Intalnire de taina in vechiul sediul al PNL. Ludovic Orban negociaza la sediul din Bd. Aviatorilor, cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Proaspat desemnat premier, Orban se lupta sa. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Nu cred ca putem vota un guvern care sa-l aiba pe informatorul Securitatii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ALDE sustine ideea unui guvern monocolor format din reprezentanti ai PNL, si ca formatiunea este dispusa sa sustina un astfel de executiv, insa cu anumite conditii pe care le va discuta cu premierul desemnat.

CALIN POPESCU TARICEANU: Dancila avea un singur atu, era prim-ministru

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a povestit ca i-ar fi propus Vioricai Dancila, cand se aflau la guvernare, o restructurare guvernamentala prin reducerea aparatului guvernamental si modificarea legii privind statutul functiei publice, dar aceasta ar fi refuzat, invocand relatiile de prietenie cu cei vizati, relatii de rudenie sau faptul ca se supara organizatiile judetene. El a povestit ca lideri din PSD i-au spus ca Dancila greseste, concluzia sa fiind ca, in pofida faptului ca ALDE e mai mic decat PSF, a reusit sa rastoarne carul cu prosti.

Victor Ponta, despre tensiunile cu Calin Popescu Tariceanu: El e liberal, eu social-democrat

Victor Ponta sustine ca desi nu este de acord in totalitate cuCalin Popescu Tariceanu, intre ei nu sunt tensiuni. intrebat despre relatiie cu liderul ALDE, presedintele Pro Romania a declarat:.

Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marti la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Conform surselor politice, seful statului se va intalni luni cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PMP, Eugen Tomac, si cu reprezentantii minoritatilor nationale.

Ludovic Orban, intalnire de taina cu guvernatorul BNR

Ludovic Orban s-a intalnit cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu si au discutat despre situatia economica a tarii. Iar asta in contextul in care liberalii se pregatesc sa intre la.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri-bomba dupa primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri primul discurs al lui Ludovic Orban in rolul de premier desemnat. Putea la fel de bine sa-l desemneze dl Klaus Iohannis acum, sa pronunte numele lui.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis: Singurul liberal care a votat impotriva USL, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Tariceanu, conduce PNL din 2017

La aproximativ 2 ani de cand a preluat conducerea PNL dupa esecul din alegerile europarlamentare, Ludovic Orban a reusit sa rastoarne dominatie PSD din Parlament si sa fie desemnat marti drept prim-ministru al.

Ludovic Orban, despre intrarea PMP la guvernare: Exista disponibilitatea de a-si pune la dispozitie specialistii. Vom stabili nivelul de implicare (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, dupa negocierile cu PMP ca partidul condus de eugentomac este dispus sa intre la guvernare. Dupa discutia pozitiva cu deputatii din grupul.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Academiei Romane privind o colaborare cu viitorul Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a discutat, miercuri, cu presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, despre o posibila colaborare intre viitorul Executiv si Academie privind guvernarea in mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )