Libnet.ro
UNICEF

16:00

intampinarea Domnului. Adevarul din spatele acestei sarbatori

Antena3 Antena3,
intampinarea Domnului. Adevarul din spatele acestei sarbatori

Intampinarea Domnului. Intampinarea Domnului este praznuita la 40 de zile de la nasterea lui Hristos, pe 2 februarie. Mantuitorul este dus la Templu din Ierusalim, de Fecioara Maria si dreptul Iosif, pentru. continuă pe Antena3

Superstitii la intampinarea Domnului. Stretenia, ziua rea in care cine munceste va cadea in boala, cred oamenii in popor

La 40 de zile de la Craciun, Biserica Ortodoxa praznuieste intampinarea Domnului. Spiritualitatea populara pastreaza aceasta zi sub denumirea de Stretenie sau Ziua Ursului. Se considera ca in aceasta zi anotimpul rece se confrunta cu cel cald, sarbatoarea fiind un reper pentru prevederea timpului calendaristic.

intampinarea Domnului. Traditiile acestei mari sarbatori crestine

Intampinarea Domnului. Praznicul Intampinarii Domnuluieste cinstit de Biserica Ortodoxa pe 2 februarie. Intampinarea Domnului este o sarbatoare care ne aminteste de momentul in care Hristos este adus la.

Sarbatoare mare pe 2 februarie! intampinarea Domnului. Semnificatii si obiceiuri pentru spor si sanatate

Intampinarea Domnului este o sarbatoare importanta in Calendarul ortodox. Ea este praznuita la 40 de zile de la Nastere Domnului Craciun), la 2 febarurie in fiecare an. Intampinarea Domnului.

Sarbatoarea iNTAMPINAREA DOMNULUI: Ce trebuie sa faci pentru a avea SPOR si sanatate

In fiecare an, la 2 februarie, la 40 de zile de la Nasterea Domnului, Biserica Ortodoxa marcheaza intampinarea Domnului, un eveniment deosebit de important din viata pamanteasca a Mantuitorului, un mare prazni.

intampinarea Domnului. Ce trebuie sa faci astazi pentru a avea spor si sanatate in casa

Intampinarea Domnului, are loc pe2 februariesi este cunoscuta in popor si sub denumirea deStretenie. In traditia romaneasca, Stretenia era vazuta drept o sfanta, care ajuta oamenii nevoiasi. Ziua de 2.

Brigitte Sfat, amintiri din spatele gratiilor: Am gatit in penitenciar ca sa ies mai repede

Trecutul nu pare sa-i dea pace lui Brigitte Sfat. Fosta partenera de viata a lui Ilie Nastase, paticipanta intr-un show TV, a facut marturisiri emotionante despre perioada cand se afla in spatele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )