Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce se intampla acum cu Sebastian, fratele Cristinei Topescu. A atras toate privirile in ziua inmormantarii

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu Sebastian, fratele Cristinei Topescu. A atras toate privirile in ziua inmormantarii

La cateva luni dupa tragica disparitie a Cristine Topescu, va povesteam despre fratele acesteia, Sebastian. L vremea respectiva va spueam ca locuieste la Milano, unde acesta este student la Institutul European de Design din orasul lombard. Sebastian Topescu a implinit 22 de ani Acum cateva zile, tanarul frate vitreg al regretatei Cristina Topescu, a implinit . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum cu Dacia. Mii de clienti trebuie sa afle asta

Vanzarile autoturismelor Dacia au crescut de 7 ori mai rapid decat in luna iulie, in Marea Britanie, dupa prabusirea din lunile precedente. Mii de clienti trebuie sa afle ce se intampla acum cu Dacia inmatricularile de autovehicule Dacia au urcat cu 14,6% in Franta in luna iulie, potrivit datelor Comitetului Constructorilor de Automobile CCFA), la .

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Ce se intampla acum cu preturile la alimente. Ce produse s-au scumpit in ultimele luni

In iulie, preturile mondiale la alimente au crescut pentru a doua luna consecutiv. Potrivit Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), indicele global al preturilor pentru produsele alimentare a crescut in luna iulie din cauza majorarii preturilor la uleiuri vegetale, lactate si zahar. Preturile alimentelor au crescut la nivel global Cresterea costurilor pentru uleiuri .

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu parintii lui Ciprian Napy. Masura extrema la care au recurs de frica Duduienilor: Unul nu mai ramane in viata!

In timp ce familia astepta acasa trupul neinsufletit al lui Emi Pian, interlopul care a avut parte de o moarte violenta, familia criminalului era scoasa pe furis din tara, de frica razbunarii clanului Duduianu. Represalii se pare ca au avut loc imediat dupa crima. Casa unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc din senin.

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Fiul lui Kamara, operat a 6-a oara. Ce se intampla acum cu micul Leon

Fiul lui Kamara Ghedi 44 ani), Leon, a fost operat din nou, pentru a sasea oara. Micutul Leon a fost operat la Barcelona, zilele trecute, acolo unde a fost supus unei operatii de Miotenofasciotomie. Fiul lui Kamara a fost operat a 6-a oara. Care este starea de sanatate a micutului Leon Leon, fiul lui Kamara, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )