Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla la Alba Iulia de 1 Decembrie 2019. Programul complet al evenimentelor

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla la Alba Iulia de 1 Decembrie 2019. Programul complet al evenimentelor

Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba au anuntat programul unuia dintre cele mai asteptate evenimente din Capitala Marii Uniri: 1 Decembrie Festival de Romania. continuă pe Adevărul

Parada militara spectaculoasa la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei: 1.000 de militari, elicoptere, MIG-uri si transportoare Piranha

Autoritatile din Alba Iulia se pregatesc intens in aceasta perioada pentru evenimentele ce vor fi organizate la Alba Iulia, in 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Sefa DNA Alba Iulia, procuroarea Danusia Boicean, se pensioneaza la doar 48 de ani

Procuroarea Danusia Boicean, sefa Serviciului Teritorial DNA Alba Iulia se pensioneaza la doar 48 de ani. CSM urmeaza sa decida joi, 14 noiembrie, cu privire la cererea procurorului.

Se masturba in santul Cetatii din Alba Iulia in fata de doua femei. Ce a patit barbatul dupa ce a ajuns pe mana politiei

Un barbat care s-a masturbat in santurile Cetatii Alba Carolina din Alba Iulia, in fata a doua tinere, a fost trimis in judecata pentru ultraj contra bunelor moravuri.

VIDEO O familie din Alba Iulia a obtinut in justitie oprirea lucrarilor la Autostrada Sebes - Turda

O familie din Alba Iulia, grav afectata de constructia autostrazii Sebes - Turda, aflata la doar la cativa metri de locuinta acesteia, a obtinut in isntanta suspendarea lucrarilor pana la montarea unor panouri care sa asigure izolarea fonica a casei.

Autostrada Sebes - Turda: O familie din Alba Iulia a obtinut in justitie oprirea lucrarilor, iar decizia se aplica imediat

O familie din Alba Iulia, afectata de constructia autostrazii Sebes Turda, aflata la cativa metri de locuinta acesteia, a obtinut in instanta suspendarea lucrarilor pana la montarea unor panouri care sa asigure izolarea fonica a casei. Desi.

O familie din Alba Iulia a obtinut la tribunal oprirea lucrarilor pe un tronson al Autostrazii Sebes Turda. Decizia este executorie

O familie din Alba Iulia, grav afectata de constructia autostrazii Sebes Turda, aflata la doar cativa metri de locuinta acesteia, a obtinut in instanta suspendarea lucrarilor pe un tronson al autostrazii pana la montarea unor panouri care sa asigure izolarea fonica a casei, scrie Alba24. ro.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Horoscop sumar pentru fiecare zodie in decembrie

Principalele evenimente astrologice in horoscopul din luna decembrie 2019 sunt tranzitul lui Jupiter si al Soarelui in Capricorn, cel al lui Venus in Varsator, cel al lui Mercur in Sagetator si Capricorn, Luna.

HOROSCOP. Horoscop DECEMBRIE 2019. Ce ZODII vor avea, din pacate, Sarbatori NEFERICITE

Horoscopul lunii decembrie 2019 aduce vesti despre fiecare zodie in parte. Ce marcheaza intrarea lui Jupiter in Capricorn si cum reactioneaza zodiile in horoscopul lunar decembrie 2019. Horoscop decembrie.

Nunta de la curtea princiara care a durat patru zile. Primul foc de artificii din Transilvania

Nunta pricipelui Gheorghe Rakoczi al II-lea, desfasurat in februarie 1643, la Palatul Principilor Transilvaniei, din Cetatea Alba Iulia, este povestit de participanti veniti din diverse spatii ale Europei medievale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )