Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce se intampla cu bursele elevilor in anul scolar 2019-2020. Decizia luata de Guvern

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu bursele elevilor in anul scolar 2019-2020. Decizia luata de Guvern

Guvernul a decis ca in anul scolar 2019-2020 cuantumul minim al burselor de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social, de care pot beneficia elevii din invatamantul. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei a anuntat ca bursele elevilor raman la nivelul de anul trecut

Ministerul Educatiei a anuntat adoptaea unei hotarari a Guvernului prin care cuantumul minim al burselor de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevi este cel stabilit de autoritatile locale, aflat in plata in anul scolar 2018-2019.

Consiliul National al Elevilor indeamna elevii din Romania sa protesteze. Anul scolar incepe luni, 9 septembrie

Consiliul National al Elevilor indeamna elevii din Romania sa protesteze, cu ocazia inceperii cursurilor din anul scolar 2019-2020, afisand o banderola neagra pe brat, fata de ordinul semnat de ministrul ed.

Totul despre anul scolar 2019-2020: anul cu cel mai mic numar de elevi din`90 incoace Structura, calendarul examenelor nationale si problemele nerezolvate

Anul scolar 2019-2020 care incepe luni marcheaza un record negativ postdecembrist in evolutia efectivelor de elevi din invatamantul preuniversitar, fiind pentru prima data cand numarul acestora scade sub trei milioane. Astfel, doar 2,8 milioane de elevi incep de luni cursurile anului scolar 2019-2020, iar la catedra sunt 215. 289 de profesori. Ministerul Educatiei ii asteapta in 17. 464 de scoli, dintre care 6. 293 au personalitate juridica, iar 11. 171 sunt structuri arondate acestora.

Elevii tin doliu pentru Educatie. Mesajul lor in a doua zi de protest: Guvernul isi bate joc de bursele elevilor

Consiliul National al Elevilor continua protestul inceput luni, in prima zi de scoala si acuza guvernantii pentru faptul ca pun interesul baronilor locali mai presus de interesul superior al beneficiarilor primari ai educatiei, elevii din Romania.

VIDEO Viorica Dancila a deschis anul scolar intr-o comuna din Tara Hategului. Cum au intampinat-o copiii

Premierul Viorica Dancila a fost prezent la deschiderea anului scolar 2019 la o scoala din comuna Santamaria Orlea, judetul Hunedoara.

Subiectele zilei: Romania, tara neguvernata. Guvernul e blocat. Luni, sedinta cruciala la PSD; Cum incepe anul scolar intr-un colegiu din Timisoara: fara acoperis; UE deschide, prudent, portile pentru Moldova

Acestor ieseni le platim salarii lunare de pana la 14. 400 de euro. Sunt bugetari de lux. Doi ieseni au inregistrat anul trecut venituri fabuloase de la stat din pensii si salarii. Cum i-au inchis USA in nas. Povestea populara ne zice ca Liviu Dragnea, basbuzuc de Teleorman, ajuns apoi insemnat beglerbeg de Bucuresti, s-a dus cu plocon mare la americani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )