Libnet.ro
UNICEF

17:45

Se intampla la cateva zile de la decesul regelui Mihai I! Moment mizerabil in timpul unui eveniment important din Romania

Antena3 Antena3,
Se intampla la cateva zile de la decesul regelui Mihai I! Moment mizerabil in timpul unui eveniment important din Romania

Un moment mizerabil a avut loc la meciul FCSB Lugano. Meciul a inceput cu un moment de reculegere in memoria Regelui Mihai, decedat marti la varsta de 96 de ani. Peste 13. 000 de oameni. continuă pe Antena3

OFICIAL: Principesa Margareta a devenit REGINA dupa decesul Regelui Mihai. SURPRIZA! Ce titlu va primi Radu Duda

Alteta Sa Regala Principesa Margareta devine Regina dupa decesul Regelui Mihai. Casa Regala a publicat miercuri Normele Fundamentale ale Familiei Regale a Romaniei, unde se mentioneaza ca imediat dupa.

Nicolae Medforth-Mills, despre decesul Regelui Mihai: Un doliu care va lasa Romania fara lacrimi

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, afirma ca decesul bunicului sau aduce cu sine un doliu care va lasa Romania fara lacrimi. Majestate, drum lin!, a scris acesta, ieri, pe Facebook.

Prima imagine cu Familia Regala dupa decesul Regelui Mihai: Rugaciune in memoria fostului suveran (FOTO)

Familia Regala a Romaniei a publicat pe pagina de Instagram o fotografie de la prima rugaciune rostita in memoria Regelui Mihai. in imagine apar Margareta Custodele Coroanei, Principele.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Constort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Consort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Recital Xonia, joi seara, pe platoul din centrul Buzaului. Primaria a modificat programul spectacolelor, dupa decesul Regelui Mihai

Organizatorii targului de sarbatori din centrul Buzaului au fost nevoiti sa redistribuie artistii programati in concertele din 14,15 si 16 decembrie, declarate zile de doliu national. De aceea, seria spectacolelor din aceasta saptamana incepe joi, la ora 17. Cap de afis este Xonia.

Mesajul de condoleante al primarului Daniel Stefan Dragulin la decesul Regelui Mihai

Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei va ramane in memoria si in inimile noastre unul dintre cele mai importante simboluri de intelepciune si demnitate. Plecarea sa dintre noi reprezinta o pierdere pentru intreaga natiune romana. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!, acesta este mesajul transmis, marti, de primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin.

MOMENT IMPRESIONANT! Reactia lui Klaus Iohannis la aflarea vestii mortii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Familia Regala a anuntat decesul Regelui Mihai. Prezent la intalnirea cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti,.

Funeraliile Regelui Mihai: Guvernul va decide miercuri doliu national pe 14, 15 si 16 decembrie (surse)

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I, in 14, 15 si 16 decembrie, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

La sediul Amicii Regelui Mihai din Arad a fost deschisa o carte de condoleante

La sediul Amicii Regelui Mihai din Arad a fost deschisa o carte de condoleante imediat dupa decesul Regelui Mihai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )