Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce se intampla cu cei care vin din Diaspora? Nelu Tataru: Autoritatile ii vor verifica de mai multe ori pe zi

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu cei care vin din Diaspora? Nelu Tataru: Autoritatile ii vor verifica de mai multe ori pe zi

Nelu Tataru a declarat ca toti romanii veniti din Diaspora vor intra in izolare la domiciliu, autoritatile facand controale frecvente pentru a se asigura ca regulile sunt respectate. continuă pe Antena3

Nelu Tataru explica cum se va face testarea imunologica in Romania, din 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni ca testarea care va incepe la nivel national dupa data de 1 iunie are rolul de a arata care este procentajul persoanelor din Romania care s-au imunizat si prezinta anticorpi pentru noul coronavirus.

Peste 44.000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Anuntul facut de Nelu Tataru

Peste 44. 000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Nelu Tataru a anuntat ca a terminat documentatia pentru acordarea stimulentului de risc de care beneficiaza personalul implicat direct in transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea si tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Nelu Tataru: Daca evolutia va fi nefavorabila, vom reintroduce restrictiile

Ministrul Nelu Tataru a vorbit, la Antena 3, despre masurile de restrictie pe care romanii le-au respectat, sau nu, in cele 2 zile de cand s-a declarat stare de alerta.

Nelu Tataru: Plajele si restaurantele ar putea fi redeschise din 15 iunie

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca plajele s-ar putea deschide din 15 iunie, daca rezultatele epidemiologice vor fi bune. Tot atunci ar putea fi redeschise si restaurantele.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca merge bine, putem deschide la 1 iunie terasele, la 15 iunie restaurantele, plajele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia ca masurile de relaxare a restrictiilor trebuie sa fie luate gradual si ca initial ele vor viza sectoare caracterizate prin aglomerari mici. Toata.

incepand de luni, declaratia pe proprie raspundere e obligatorie pentru cei care merg in afara localitatii. Cat de mare e amenda pentru cei care nu o au

Incepand de luni, cei care merg in afara localitatii sunt obligati sa detina o declaratie pe proprie raspundere in care sa fie precizate motovele deplasarii.

MARCEL VELA, MESAJ PENTRU CEI CARE SE ADUNA IN GRUPURI: Riscati o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care se aduna in grupuri in aceste zile, indemnandu-i sa nu arunce pe geam eforturile lor si ale tuturor cetatenilor responsabili, riscand o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati.

Marcel Vela, mesaj catre cei care se aduna in grupuri mari: Virusul inca nu a fost invins

Cei care se aduna in grupuri mari si ignora masurile de protectie ca actiunile lor ar putea pune in pericol sanatatea publica, in conditiile in care pandemia nu s-a incheiat, a transmis sambata ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Grindeanu acuza molima galbena in sanatate: in plina pandemie, Nelu Tataru duce lupte politice

Sorin Grindeanu, sef ANCOM, a venit cu acuzatii grave dupa ce managrul Spitalului din Timisoara, care are cei mai multi vindecati de coronavirus in Romani, a fost schimbat pe considerente politice.

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )