Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu copiii, din cauza telefoanelor si tabletelor: impactul dezastruos asupra sanatatii

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu copiii, din cauza telefoanelor si tabletelor: impactul dezastruos asupra sanatatii

Foarte multi dintre copiii din ziua de astazi sunt dependenti de ecrane, tablete, telefoane si TV-uri. Acest viciu are consecinte dezastruoase asupra sanatatii micutilor. Cercetatorii. continuă pe Playtech

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (II)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. Aceasta este partea a doua a analizei si o sa puteti citi despre criza Covid si comertul ilicit, contrabanda de tigari si despre cum poti recunoaste produsele contrafacute si diferenta fata de cele originale.

inca un stat anunta restrictii severe din cauza exploziei cazurilor COVID-19: Numarul celor care vin cu avionul, drastic limitat

Guvernul Australiei a fost de acord sa reduca numarul sosirilor internationale cu putin peste jumatate pe toate aeroporturile pentru a asigura gestionarea corecta a riscului de infectii cu COVID-19 din sistemul.

Fermierii din Prahova pierd anual milioane de euro din cauza rachetelor antigrindina

Fermierii din Prahova pierd anual milioane de euro din cauza rachetelor anti-grindina.

VIDEO Protestatarii sarbi au luat cu asalt Parlamentul din cauza revenirii la masurile de carantina

Mai multi sustinatori ai opozitiei au luat cu asalt cladirea Parlamentului din Belgrad, dupa ce presedintele Aleksandar Vucic a impus masuri restrictive pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Business report: Cat costa o asigurare contra Covid-19. Discounturi de peste 45% pe litoralul Bulgariei. Chiar daca se redeschid restaurantele, acestea pierd bani vara. Hotelierii greci nu au marit tarifele din cauza pandemiei

In timp ce DNA le audiaza oamenii in tara, Cristi Burci si Catalin Hideg spun din Emirate ca vor face 10. 000 de teste COVID pe zi! * Cat costa o asigurare contra Covid-19 pentru angajatii unei companii *Alin Burcea, Paralela 45: Turistii inca sunt tentati sa plece in vacante in strainatate * Discounturi de peste 45% pe litoralul Bulgariei: Hotelurile de 5 stele au acum preturi de 3 stele * Chiar daca se redeschid restaurantele, acestea pierd bani vara. Unii proprietari vor alege sa redeschida in septembrie * De ce intra in colaps sistemul romanesc de sanatate si cum sunt finantate serviciile medicale in alte state europene * Arenele BNR trebuie rascumparate de stat, considera ministrul Stroe * Schimbari esentiale in structura de formare a PIB: Comertul trece in fata industriei * Guvernul imprumuta 3,3 miliarde de dolari, un nou record, pe perioade de 10 si 30 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )