Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce se intampla cu creierul uman in timpul pandemiei. Verdictul socant al medicilor

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu creierul uman in timpul pandemiei. Verdictul socant al medicilor

Un studiu recent arata ca noul virus afecteaza grav creierul unui pacient. Accident vascular cerebral, delir, anxietate, confuzie, oboseala, iar lista continua. Daca credeti ca noul virus este doar o boala respiratorie, ganditi-va din nou. Cum afecteaza creierul noul virus Pe masura ce trece fiecare saptamana, devine din ce in ce mai clar ca virusul . continuă pe Playtech

Ce se intampla in creierul uman in 5 minute de la moarte. Cat timp mai bate inima, de fapt

Cercetatorii au descoperit ce se intampla in creierul uman in 5 minute de la moarte si cat timp mai bate, de fapt, inima. Ce experiente traiesc oamenii agflati in moarte clinica, vedeti un pic mai jos. Descoperire soc. Dupa moarte, creierul mai traieste pana la 5 minute, iar inima mai poate bate inca 30 de .

De ce merge Ilinca Vandici la psiholog in timpul pandemiei

O vedem intotdeauna cu zambetul pe buze si are o atitudine pozitiva molipsitoare. Cu toate astea, Ilinca Vandici trece prin momente dificile pe care spera sa le depaseasca cu ajutorul psihologului.

Centrele after school, afaceri care nu dau gres nici in timpul pandemiei

Centrele autorizate after school dupa scoala - n. r. ) au devenit, pentru multi parinti, o varianta de luat in seama pentru cei mici care, in perioada pandemiei, nu au cu cine sa petreaca timpul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )