Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu. Cantareata are din nou probleme, dupa ce a aflat ca este inselata

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu. Cantareata are din nou probleme, dupa ce a aflat ca este inselata

Claudia Ghitulescu a luat pe toata lumea prin surprindere toamna trecuta, anuntandu-si divortul dupa cinci ani de relatie si doi de casnicie. Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu Desi parea ca are o casnicie solida cu Marian 42 de ani), iata ca lucrurile s-au stricat total, cand in viata lor a intrat si o . continuă pe Playtech

Apple si administratia SUA se afla, din nou, in conflict din cauza criptarii iPhone-urilor

Apple si administratia SUA se afla, din nou, in conflict din cauza criptarii iPhone-urilor. Situatia a escaladat si pe Twitter, unde presedintele Donald Trump acuza Apple ca nu vrea sa ajute organele de ancheta in investigarea unui criminal, potrivit News. ro.

DIN NOU iMPREUNA...dupa ce au anuntat divortul! impacarea ANULUI in showbiz (GALERIE FOTO)

Claudia Patrascanu revine cu detalii, dupa ce o fotografie cu ea si Gabi Badalau a facut inconjurul tabloidelor. GALERIE FOTO Cantareata spune ca nu s-a impacat cu fostul sau sot, ci a ales.

Business report: Administratorii de pensii private au luat acasa peste 2 miliarde de lei, jumatate din cat au produs pentru contribuabili; Din nou -7,7% (!) la productia industriala: A 6-a luna consecutiva pe minus

Niciun salon de infrumusetare, coafor sau frizerie nu mai are autorizatie de functionare. Niciun salon de infrumusetare sau unitati care desfasoara activitati de coafura. Top 10: Angajatorii straini care s-au batut pe muncitorii romani in 2019. Peste 3. 500 de locuri de munca au fost disponibile pe parcusul anului trecut pentru romanii.

Lidera extremei drepte, Marine Le Pen, candideaza din nou la Presedintia Frantei

Lidera extremei drepte din Franta, Marine Le Pen, va candida in anul 2022, pentru a treia oara, la P.

Inflatia a atins din nou pragul de 4%

Media generala a scumpirilor - inflatia - a urcat la 4% in decembrie 2019, prag care nu a mai fost atins din vara anului trecut 4,1% in luna iulie).

Bombele economice arunca in aer Executivul. Degringolada in Guvern, Iohannis intervine din nou

Suparat de degringolada din guvernare, pe deciziile si declaratiile contradictorii ale ministrilor, Klaus Iohannis ii cheama iar pe acestia la Cotroceni.

PREVIZIUNI TD SECURITIES PENTRU SEMESTRUL AL DOILEA: Pretul aurului va depasi din nou 1.600 de dolari uncia

Cotatia aurului va fi de circa 1. 650 de dolari uncia catre finele lui 2020 din cauza unui mediu in care dobanzile sunt scazute, datoriile - la nivel record, iar alegerile prezidentiale din SUA reprezinta un risc Cotatia aurului nu va scadea sub nivelul de 1. 550 de dolari uncia chiar daca tensiunile dintre SUA si Iran se atenueaza, iar investitorii se indreapta catre activele cu risc, potrivit estimarilor bancii canadiene de investitii TD Securities.

VIDEO Liviu Dragnea, adus din nou astazi la instanta suprema, unde a cerut rejudecarea dosarului sau: Stau de 8 luni nevinovat in penitenciar Decizia instantei, in 21 ianuarie UPDATE

Liviu Dragnea - incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova - a fost adus marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, care judeca o cale extraordinara de atac prin care fostul lider al PSD incearca sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat in penitenciar, le-a spus Dragnea magistratilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )