Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce se intampla in dosarul lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce se intampla in dosarul lui Liviu Dragnea

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor continua marti audierea unor martori in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in se. continuă pe Antena3

Un nou termen in dosarul in care sunt judecati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, la instanta suprema

Un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu, iar fosta sa sotie, Bombonica Prodana, pentru abuz in serviciu, are loc marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat de la zero in toamna trecuta, dupa pensionarea unui judecator.

Ludovic Orban, asteptat sa se prezinte astazi la inalta Curte de Casatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este asteptat astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat dosarul in care este judecat pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Liviu Dragnea stia de situatia lor! Un martor il ingroapa pe seful PSD in dosarul angajarilor fictive. DEZVALUIRI EXPLOZIVE

Liviu Dragnea, ingropat de o marturie in instanta in dosarul in care este acuzat ca a angajat fictiv doua femei la Protectia Copilului Teleorman. Jenica Dumitru, fosta sefa la Resurse.

Liviu Dragnea explica strategia. Doreste modificarea legislatiei! Ce schimbari propune

Liviu Dragnea vrea modificarea legislatiei astfel incat secretarii de stat sa nu mai fie numiti de catre premier, ci direct de ministri. Liviu Dragnea a precizat ca acest subiect a fost discutat.

Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara. Nu cred ca el vrea anticipate

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut luni seara o conferinta de presa la sediul PSD unde a anuntat mai multe lucruri importante. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nemultumirile legate de premierul Tudose au fost foarte multe, ca a fost supus manipularilor si a vorbit despre un pesonaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau. Seful PSD nu vede de ce ar trebui sa-si dea demisia fiindca a avut mana proasta de doua ori si sustinut ca el nu va face maine nicio propunere de premier ci va lasa sarcina partidului. Liderul PSD crede ca presedintele Iohannis nu e bucuros de aceasta situatie, dar e convins ca va respecta Constitutia si va numi premierul propus de PSD. Noi suntem pregatiti de anticipate, dar cred ca presedintele nu vrea, a mai spus Dragnea care a anuntat ca e foarte suparat pe anumiti ministri care nu se vor mai regasi in noul guvern.

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea: A sacrificat partidul! PSD a fost instrumentul prin care urma sa-si atinga propriile obiective

Europarlamentarul Catalin Ivan lanseaza o serie de acuzatii extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Agenda lui Liviu Dragnea a fost permanent una personala si ascunsa, sustine Ca.

Negocieri de ultima ora intre Liviu Dragnea si ALDE pentru noul Guvern. Melescanu: Nominalizarea unei doamne reprezinta o deschidere

Liderii ALDE sunt in acest moment in biroul lui Liviu Dragnea. Este de asteptat ca politicienii din ALDE sa fie de acord cu nominalizarea Vioricai Dancila, desi astazi spusesera ca si-ar fi.

Liviu Dragnea: Fiecare ministru va fi analizat cu seriozitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca exista posibilitatea ca o parte dintre actualii ministri ai cabinetului sa faca parte din viitorul guvern si a spus ca fiecare actual ministru va fi.

Martor in procesul lui Liviu Dragnea: Daca nu as fi executat dispozitiile, mi-as fi pierdut locul de munca si mi-ar fi fost foarte greu sa mai gasesc altul in judetul Teleorman

Jenica Dumitru, fosta sefa la Resurse umane la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, a declarat, marti, in fata magistratilor de la instanta suprema, ca a discutat cu directoarea institutiei, Alesu Floarea, despre cele doua angajate care lucrau de fapt la PSD, insa aceasta i-a spus ca nu e treaba ei, iar de acest lucru avea cunostinta si Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, reactie dupa vizita premierului Japoniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca intalnirea delegatiei japoneze cu oficialitatile romane a fost una buna, exprimandu-si speranta ca aceasta va avea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )