Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce se intampla cu serialul Vlad de la PROTV. Andrei Aradits a facut anuntul pe internet

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu serialul Vlad de la PROTV. Andrei Aradits a facut anuntul pe internet

Pro TV, luni seara, a difuzat ultimul episod din sezonul doi al serialului Vlad, unul din cele mai vizionate seriale, conform oficialilor din trust, fanii intrebandu-se daca va mai exista un nou sezon. Ce se intampla cu serialul Vlad de la PROTV Dupa doua sezoane, Vlad a ajuns la final, cu schimbari de situatii si . continuă pe Playtech

Olimpia Melinte a facut anuntul despre serialul Vlad de la PRO TV: Azi e ultima intalnire

Actrita Olimpia Melinte, cunoscuta publicului ca Eliza, din serialul Vlad, de la PRO TV, a facut un anunt neasteptat pentru fanii care asteapta cu sufletul la gura sa vada ce se va intampla in productia de la PRO TV. Pentru vedeta pare sa fi fost vorba chiar de un moment emotionant, pentru ca imaginea pe .

Cum arata Monica Barladeanu la 19 ani. Putini stiu ce studii are, de fapt, Carla Dumitrache din serialul Vlad

Monica Barladeanu este deja de ani buni in vizorul presei. Dupa ce a devenit cunoscuta datorita talentului sau actoricesc, Monica a surprins cu profesionalismul sau si cu personalitatea care a facut-o chiar si dupa atatia ani sa fie dorita de producatori in diverse show-uri. Cu toate astea, putini stiu povestea vietii sale sau ce studii .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 9 decembrie: ultimul episod

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, pe postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a inspirat si serialul .

Ce patesc soferii care claxoneaza o fata. Politistii au facut anuntul despre amenzile usturatoare

Soferii care claxoneaza femei cu scopul de a le agata vo plati acum scump pentru comportamentul agasant pe care-l au. Politistii au facut anuntul despre amenzile pe care acestia le merita. Ce patesc soferii care claxoneaza o fata? Amenzile sunt usturatoare Femeile sunt supuse zilnic in fata multor agresiuni. Drumul de la locuinta lor catre .

Simona Halep si-a anulat antrenamentul din Dubai. Darren Cahill a facut anuntul

Simona Halep a decis sa-si faca antrenamentele inainte de noul sezon competitional, alaturi de Darren Cahill, antrenorul australian cu care a reluat din luna octombrie colaborarea intrerupta in noiembrie 2018, tocmai in Dubai. Simona Halep si-a anulat antrenamentul din Dubai Prima zi de antrenament impreuna cu tehnicianul de 53 de ani n-a avut insa loc .

ASTA e BOMBA ANULUI! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu S-AU iMPACAT! Chiar VEDETA ANTENA 1 a facut ANUNTUL

Bomba! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au impacat? Chiar vedeta Antenei 1 a facut cateva declaratii care au lasat loc de interpretari.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )