Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu somajul tehnic in plina pandemie. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu somajul tehnic in plina pandemie. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Economia romaneasca este in pragul dezastrului, in urma crizei epidemiologice. O mare parte din angajatii din Romania au avut de suferit de pe urma restrictiilor, ajungand in somaj tehnic. Unii dintre cei mai afectati, in toata aceasta perioada, au fost angajatii din HoReCa. Se prelungeste programul de somaj tehnic pentru HoReCa Faliment este cuvantul de . continuă pe Playtech

Cum a incalcat legea iubitul Elenei Udrea, in plina pandemie. Imaginile socante cu el

Adrian Alexandrov a incalcat legea in plina pandemie. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea? Unii dintre fanii cuplului au ramas dezamagiti de atitudinea afaceristului. Ce a facut barbatul? Iubitul Elenei Udrea a incalcat legea in pandemie. Ce a facut Adrian Alexandrov? Adrian Alexandrov a fost surprins de paparazzi impact. ro la mall, in timp ce .

Foamete si vanatai la Ferma, emisiune filmata in plina pandemie

PRO TV a continuat emisiunea Ferma si-n plina pandemie, iar cei care au participat la concurs pentru a castiga 50,000 de euro au avut de suferit multe incercari - de la rani mai mult sau mai putin grave la lipsa de mancare care i-a facut sa piarda multe kilograme.

Politia kenyana este pe urmele unui cartel online care ademenea adolescente la petreceri in plina pandemie

Politia kenyana a anuntat ca investigheaza un cartel online care ademenea adolescente la petreceri in plina pandemie promitandu-le locuri de munca in domeniul modei, relateaza BBC News.

Somajul tehnic ar putea fi prelungit pentru o anumita categorie de angajati

Somajul trehnic pentru o anumita categorie de angajati, a caror activitate a fost puternic afectata de criza sanitara generata de pandemia de coronavirus ar putea fi prelungita cu 6 luni.

Vlad Voiculescu ataca Guvernul Orban: A modificat abuziv, prostesc si iresponsabil Codul Administrativ Nu voi asista pasiv la mizeria asta

Candidatul USR-PLUS la functia de viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, lanseaza un atac dur la adresa Guvernului Orban, spunand ca a modificat Codul Administrativ in mod abuziv, electoral interesat, prostesc si iresponsabil, iar din aceasta cauza este in situatia in care nu isi poate prelua functia, desi au trecut aproape doua luni de la alegerile locale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )