Libnet.ro
UNICEF

15:15

Intentie de vot: PNL si PSD scad in sondaje, USR - PLUS - crestere timida.

România Liberă România Liberă,
Intentie de vot: PNL si PSD scad in sondaje, USR - PLUS - crestere timida.

Cel mai recent sondaj CURS, prezentat vineri seara de catre Antena 3, arata o mentinere in linii mar. continuă pe România Liberă

Ion Cristoiu face praf Alianta PNL-USR-PLUS! Ce are de castigat PNL de pe urma candidaturii lui Nicusor Dan

Jurnalistul Ion Cristoiu face praf Alianta PNL-USR-PLUS. Cristoiu spune ca PNL ar fi castigat si cu candidatii proprii, de pilda cu Rares Bogdan sau Cristian Popescu, dar a ales alianta cu USR pentru a-si cumpara linistea. Ce are de castigat PNL de pe urma candidaturii lui Nicusor Dan.

PNL si USR-PLUS fac alianta in Vrancea pentru indepartarea lui Marian Oprisan

Intr-un comunicat de presa, remis Romania Libera, PNL Vrancea si USR-PLUS Vrancea au anuntat ca vo.

Eugen Tomac: intre PNL si USR-PLUS e o intelegere pe care n-o pricep sub nicio forma Despre posibila candidatura a lui Traian Basescu: Anuntam in cateva zile (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca nu poate intelege sub nicio forma ce fel de alianta au incheiat PNL si USR-PLUS in perspectiva alegerilor din Bucuresti. El a precizat.

Surse: Colaborarea intre PNL si USR-PLUS a inceput cu stangul. Candidatul la Primaria Sectorului 2 a lasat cu ochii in soare zeci de liberali la prima sedinta

Radu Mihaiu, candidatul Aliantei USR-PLUS si al PNL pentru Primaria Sectorului 2, i-a lasat pe liberali la prima intalnire sa-l astepte, fara sa mai apara. Totul s-a intamplat marti seara, la sedinta pe care acesta trebuia sa o aiba cu Nicusor Dan si zeci de membri de la PNL Sector 2, potrivit unor surse politice. Sfidarea lui MIhaiu i-a nemultumit pe cei prezenti.

Avertisment pentru alianta PNL-USR-PLUS. Firea s-a intalnit cu DC Popescu, viceprimar PNL care vrea sa candideze independent la Primaria Sectorului 2

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat pe Facebook ca a avut o intalnire joi cu Dan Cristian Popescu, care si-a anuntat tot astazi candidatura la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu este sustinut de catre PNL. Ea a precizat ca acesta i-a prezentat proiectele si planurile pe care le are pentru modernizarea si dezvoltarea sectorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )