Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un interlop periculos din Romania a fost prins in Italia. Barbatul fusese cautat de Interpol timp de sapte ani

Antena3 Antena3,
Un interlop periculos din Romania a fost prins in Italia. Barbatul fusese cautat de Interpol timp de sapte ani

Un interlop roman cautat de sapte ani prin Interpol a fost prins in Italia. Marius-Nicolae Stan este originar din Focsani si avea de executat pedepse care cumuleaza 20 de ani de inchisoare, pentru fapte de. continuă pe Antena3

Romanul care a pus o grenada in masina politistului care-l ancheta a fost prins

Romanul care a pus o grenada in masina politistului care-l ancheta pentru evaziune fiscala a fost prins dupa aproape opt ani, in Italia. El era pe lista most wanted a Politie Romane si pe numele lui.

Fiul fostului sef al Serviciului Arme din Politia Capitalei, ridicat din trafic: A fost prins cand transporta...

Fiul fostului sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice din Politia Capitalei a fost prins in trafic in timp ce transporta 14. 000 de cartuse, fiind ulterior ridicat de politisti si dus la audieri,.

Topul celor mai mari distribuitori de medicamente din Romania in 2017

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania au obtinut impreuna venituri de peste 12 miliarde lei anul trecut. Acestia sunt cei mai importanti jucatori din piata, sunt cei care livreaza produsele in majoritatea.

Comisia Europeana urmareste cu ingrijorare crescuta evenimentele din Romania

Comisia Europeana urmareste indeaproape si cu ingrijorare crescuta evenimentele in desfasurare din Romania si nu va ezita sa ia masuri, acolo unde este necesar, pentru a asigura compatibilitatea textului fi.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, previziune sumbra despre moartea unui om important din Romania

Clarvazatoarea Maria Ghioghiu, cea despre care se spune ca ar fi prevestit incendiul de la Colectiv, a facut o noua profetie sumbra legata de moartea unui om important din Romania. In aceasta dimineata ma.

Noul presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania

Alexandru-Lucian Gavozdea este noul presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, pentru perioada 2018 - 2022, potrivit listelor finale publicate marti de OAR, relateaza News. ro.

Programul jucatoarelor din Romania in prima zi la Wimbledon. Cand va incepe Halep

Cinci din cele opt jucatoare din Romania ajunse pe tabloul principal de la Wimbledon vor debuta in competitie, luni, in chiar prima zi de intrecere.

Un cunoscut grup de turism isi suspenda activitatea si inchide biroul din Romania

Grupul grec de turism Tripsta, cea care controleaza agentiile de vanzare online de bilete de avion Travelplanet24 si Airtickets, isi suspenda activitatea si inchide inclusiv biroul din Romania. Aceasta.

Cosmin Cernat, ATAC la jurnalistii TV din Romania: Fara suparare, NU AU ce sa caute acolo!

Cosmin Cernat s-a aratat dezamagit de unele persoane care lucreaza in televiziunile din Romania. in opinia sa, acei oameni nu au ce sa caute la TV, iar cei care nu sunt capabili sa se adapteze ar trebui sa se re.

Fiul fostului sef al Seviciului Arme din Politia Capitalei, audiat dupa ce a fost prins in trafic in timp ce transporta 14.000 de cartuse

Fiul colonelului in rezerva Constantin Grumezescu, fost sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice al Politiei Capitalei, a fost ridicat, joi, de politistii bucuresteni si dus la audieri in legatura transportul a 14. 000 de cartuse. Reprezentantii Politiei Capitalei spun ca Andrei Grumezescu a fost oprit in timpul unui control in trafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )