Libnet.ro
UNICEF

08:15

INTERVIU Actrita Cristina Cepraga, premiu pentru cea mai buna interpretare la festivalul Aphrodite Shorts din Italia: Noi romnii avem de luptat cu ideile preconcepute ale italienilor pentru a ne putea afirma profesional

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Actrita Cristina Cepraga, premiu pentru cea mai buna interpretare la festivalul Aphrodite Shorts din Italia: Noi romnii avem de luptat cu ideile preconcepute ale italienilor pentru a ne putea afirma profesional

Actrita romanca Cristina Cepraga, stabilita in Italia de 15 ani, a primit pe 4 decembrie premiul pentru cea mai buna interpretare pentru rolul Fatima in cadrul Festivalului Aphrodite Shorts, un concurs pentru filme de scurt metraj care trateaza tema femeii. Ea este protagonista, dar si regizorul filmului Destinul - o drama sociala inspirata din viata reala din Italia. Dupa decernarea premiilor, Hotnews. ro a stat de vorba cu Cristina Cepraga, pentru a afla cum e sa faci cariera artistica de succes in Italia si ce planuri de viitor are. continuă pe Hotnews

Cea mai ieftina garnitura. Cum faci cel mai bun piure de cartofi si ce se adauga in preparat ca sa iasa pufos

Preparat banal si ieftin, piureul de cartofi cere indemanare la prepare. Cea mai populara garnitura care insoteste o friptura se gateste perfect dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Pentru gospodinele care nu doresc sa dea gres cu acest preparat, Roman a publicat pasii retetei in cea mai recenta lucrare a gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Rusia: Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta pentru drepturile omului si fosta disidenta, a incetat din viata

Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta din Rusia pentru drepturile omului si fosta disidenta sovietica, a incetat din viata, sambata, la Moscova, la varsta de 91 de ani, informeaza AFP.

Ministrul britanic al muncii: Acordul premierului May privind Brexit-ul este cea mai buna optiune

Ministrul britanic al muncii si pensiilor, Amber Rudd, a declarat sambata ca acordul premierului Theresa May privind Brexit-ul a fost cea mai buna optiune posibila si singurul plan disponibil pentru iesirea din Uniunea Europeana, desi a recunoscut ca.

Cea mai frumoasa politista din Germania, constransa de sefi sa ia o decizie: pozele sexy sau uniforma FOTO

Adrienne Koleszar 34 de ani) este considerata cea mai frumoasa politista din Germania si este constransa de sefi sa aleaga intre a fi organ public sau a fi celebra pe Instagram. Acestia o pun sa renunte la postarile in care isi etaleaza fizicul si la postura de celebritate in mediul online, daca vrea sa continue cariera de ofiter.

Azi, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie. Citeste mai mult pespynews. ro .

Teaser video si noi detalii despre finalul Game of Thrones: Cea mai mare scena de lupta din istoria TV si o surpriza incredibila VIDEO

Ultimul sezon al serialului Game of Thrones va contine cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii, promite chiar actorul care il portretizeaza pe Regele Noptii, iar cel mai nou teaser video lansat de HBO ii da dreptate.

Lipsa specialistilor - cea mai mare problema a unui contractor general

Interviu cu Dan Octavian Georgescu, vicepresedinte-director general Romelectro *De la infiintare si pana astazi, Romelectro a derulat contracte de peste 3 miliarde dolari, din care 1,2 miliarde in pietele internationale .

INTERVIU Scriitorul eric-Emmanuel Schmitt: Pentru mine, Dumnezeu nu este autorul violentei

Cu prilejul Festivalului National de Teatru, scriitorul francez a afirmat, invitat in cadrul emisiunii Adevarul Live, ca Dumnezeu este autor de bestseller, dar este un scriitor nefericit, pentru ca e foarte dezamagit de publicul lui.

Liviu Avram, despre Alianta Vestului: Este cea mai legitima si cea mai periculoasa initiativa politica din ultimii 30 de ani VIDEO

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit despre infiintarea Aliantei Vestului, un demers considerat in acelasi timp legitim si periculos, fiind un semnal pentru oamenii care conduc Guvernul si administratia centrala.

VIDEO Liviu Avram, despre Alianta Vestului: Este cea mai legitima si cea mai periculoasa initiativa politica din ultimii 30 de ani

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit despre infiintarea Aliantei Vestului, un demers considerat in acelasi timp legitim si periculos, fiind un semnal pentru oamenii care conduc Guvernul si administratia centrala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )