Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ne intoarcem in timp! Ce se va intampla la Wimbledon, din cauza rezultatelor slabe ale jucatoarelor noastre din 2019

Adevărul Adevărul,
Ne intoarcem in timp! Ce se va intampla la Wimbledon, din cauza rezultatelor slabe ale jucatoarelor noastre din 2019

Cu exceptia Simonei Halep, care a jucat doua finale in 2019, jucatoarele de tenis din Romania au un sezon foarte slab. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA TENSIUNILOR INTRE SUA SI IRAN: Londra, ingrijorata de riscul unui conflict accidental la Goful Persic

Marea Britanie este ingrijorata de riscul unui conflict accidetal la Golful Persic, din cauza reintensificarii tensiunilor intre Statele Unite si Iran, a avertizat astazi, la Bruxelles, ministrul britanic de Externe Jeremy Hunt, relateaza AFP.

Cum a anulat Primaria Pitesti un festival culinar din cauza vizitei lui Dragnea: ce invoca autoritatile

Liderul PSD, Liviu Dragnea, isi continua periplul prin tara, in plina campanie electorala. Iar autoritatile din orasele vizitate fac tot posibilul pentru ca social-democratii sa se bucure de toata atentia. Liderul PSD, Liviu Dragnea, are programata o vizita in judetul Arges, vineri, pe 17 mai. Autoritatile din judet s-au pregatit ca la carte, pentru ca [] .

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Pretul platit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatentiei. in momentul in care am luat cutitul am inceput sa ma razgandesc

Un fermier si-a facut publica intreaga poveste. Acesta a avut parte de momente cumplite din cauza neatentiei. Totul a inceput cand s-a grabit sa-si termine treaba la ferma. Acesta a fost nevoit.

Deputatul argentinian Hector Olivares, victima unui atac armat, moare din cauza ranilor

Deputatul argentinian, Hector Olivares, victima, la 9 mai, a unei agresiuni armate, in centrul Buenos Aires, in care a fost ucis un functionar de rang inalt, a murit la randul sau din cauza ranilor, a anuntat formatiunea din care facea parte.

Guvernul australian dat in judecata din cauza lipsei de actiune legata de efectele schimbarilor climatice

Un grup de locuitori insulari de pe coasta de nord a Australiei intentioneaza sa dea in judecata luni guvernul australian din cauza faptului ca acesta nu ia masuri pentru a diminua efectele schimbarilor climatice, scrie Reuters.

Sute de doctori straini se gandesc sa paraseasca Marea Britanie din cauza taxelor prea mari

Doctori din toata lumea, stabiliti in UK, iau in considerare stabilirea in alte tari, din cauza taxelor prea mari. Legile imigratiei ii obliga pe acestia sa plateasca mii de lire pe an pentru viza de munca si 400 de lire anual pentru ei si pentru fiecare membru al familiilor lor pentru a fi inclusi in Serviciul National de Sanatate NHS), potrivit The Guardian.

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar, a scris, luni, New York Times, citata de AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )