Libnet.ro
UNICEF

08:45

intre fantasma statului paralel si realitatea statului pe loc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intre fantasma statului paralel si realitatea statului pe loc

La doua zile dupa aparitia Raportului Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare celebrul MCV) pe anul 2017, dat publicitatii miercuri 15 noiembrie, PSD a dat un raspuns elucubrant avertizarilor privind deriva statului de drept in Romania: la Comitetul Executiv tinut la Baile Herculane a votat o rezolutie impotriva statului paralel si ilegitim. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Rebengiuc s-a autodenuntat membru al statului paralel

Prin intermediul fotografiei de profil, actorul Victor Rebengiuc s-a autodenuntat ca membru al statului paralel. Duminica, actorul si-a schimbat fotografia de profil pe care a folosit o rama distribuita de pagina 60. 000 pentru rezistenta si care reprezinta o ironie la adresa actualei guvernari care, in sedinta de vineri, a lansat notiunea de stat paralel.

Tariceanu refuza invitatia lui Iohannis pentru parada de 1 Decembrie:Acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca nu a primit din partea Administratiei Prezidentiale invitatie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la receptia de la Palatul Cotroceni, precizand ca si daca ar primi nu s-ar duce sa stea alaturi de acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel.

Acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca nu a primit din partea Administratiei Prezidentiale invitatie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la receptia de la Palatul Cotroceni, precizand ca si daca ar primi nu s-a duce sa stea alaturi de acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel.

Tariceanu, despre Iohannis: Acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca nu a primit din partea Administratiei Prezidentiale invitatie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la receptia de la Palatul Cotroceni, precizand ca si daca ar primi nu s-ar duce sa stea alaturi de acel domn care functioneaza la Cotroceni, patronul statului paralel, transmite News. ro.

Genunche Pop a declarat razboi statului paralel. Sorin Cimpeanu: Mai bine s-ar ocupa de investitii in educatie...

Ministrul Educatiei, cunoscut si sub numele de Liviu Genunche Pop, a dat o definitie in stilul personal pentru ceea ce inseamna statul paralel. Sunt acei.

Daniel Dragomir: Mafiotii statului paralel

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, incearca, pe contul personal de Facenook, sa gaseasca o definitie proprie a celebrului, deja, stat paralel.

Gorghiu, despre rezolutia PSD impotriva statului paralel si ilegitim: Victimizarea PSD este un pic cam prea penibila

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a scris sambata peFacebookca tot ce nu asculta de PSD, e stat paralel! si ca este foarte posibil ca pana si legile economice sa comploteze impotriva lor, iar victimizarea PSD este un pic cam prea penibila. Asta dupa ce, vineri, PSD adoptat in Comitetul Executiv National o rezolutie prin care denunta existenta unui stat paralel si ilegitim care consuma resursele financiare ale Romaniei.

DOCUMENT PSD incepe lupta cu un nou dusman: Scopul statului paralel e de a controla discretionar puterea politica sau puterea judecatoreasca

PSD a adoptat o rezolutie in care vorbeste de statul paralel si ilegitim, acesta fiind vazut responsabil de atacurile la adresa liderilor PSD si de problemele cu Justitia pe care le au acestia. in document nu este explicat in mod clar cine ar face parte din statul paralel, ci se vorbeste doar vag de anumite institutii si de faptul ca presedintele Klaus Iohannis e complice la actiunile acestei entitati.

DOCUMENT PSD a adoptat o rezolutie impotriva statului paralel si ilegitim care consuma resursele financiare ale Romaniei: Presedintele Klaus Iohannis isi incalca atributiile

Comitetul Executiv National al PSD a adoptat in sedinta de vineri o rezolutie in care se refera la statul paralel si ilegitim care incearca sa preia controlul puterii politice, rezolutie in care il critica pe presedintele Klaus Iohannis ca isi incalca atributiile ca urmare a faptului ca nu a luat masuri impotriva acestor abuzuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )