Libnet.ro
UNICEF

23:00

intrevederea Netanyahu-Putin, reprogramata pentru saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intrevederea Netanyahu-Putin, reprogramata pentru saptamana viitoare

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se va deplasa, miercuri, la Moscova, pentru o intrevedere cu presedintele rus Vladimir Putin. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Saptamana viitoare vom sesiza Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei

PNL va sesiza saptamana viitoare Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei, a anuntat, joi, liderul PNL, Ludovic Orban, precizand ca liberalii au cerut si Avocatului Poporului sa ridice exceptie de neconstitutionalitate.

LAZAR, DESPRE DOSARUL TEL DRUM: Probabil saptamana viitoare vom avea o solutie

Procurorul general, Augustin Lazar, spune ca probabil saptamana viitoare va exista o solutie referitoare la cine are competenta de a instrumenta dosarul Tel Drum, DNA sau Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt in pericol sa ajunga la fundul sacului, Leii risca luxatii serioase

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. HOROSCOP BERBEC Kiron a intrat in constelatia voastra. Cum este un Centaur va trebui sa.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 februarie - 3 martie. Sobolanii trebuie sa fie atenti la relatia cu copiii, Tigrii au parte de relatii amoroase excelente

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25 februarie 3 martie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi.

HOROSCOP, cu Urania pentru saptamana 23 februarie1 martie 2019. Berbecii depasesc masura, Gemenii au probleme endocrine

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 23 februarie-1 martie. HOROSCOP BERBEC in prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a mentine relatiile parteneriale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )