Libnet.ro
UNICEF

16:45

intr-o piata din Germania, se vindea om bio la kilogram. Cat costa si cum au reactionat clientii

Playtech Playtech,
intr-o piata din Germania, se vindea om bio la kilogram. Cat costa si cum au reactionat clientii

Sutele de oameni care au calcat de curand intr-o piata de carne din Germania au avut parte de un soc imens. La o vitrina frigorifica nu se aflau bucati de miel, porc sau vita, ci un om bio, precum scria pe etcheta. Cum au reactionat cumparatorii, cat costa un kilogram si ce se afla, de . continuă pe Playtech

Mai multe medicamente ieftine ar putea sa dispara de pe piata, din cauza acestei taxe. Despre ce este vorba

Producatorii de medicamente trag un semnal de alarma cu privire la taxa clawback, despre care spun ca a ajuns la un nivel care nu mai poate fi sustinut. Daca nu vor fi luate masuri, mai multe medicamente care au preturi accesibile ar putea sa dispara de pe piata. Taxa clawback ar putea duce la disparitia .

Alimente expirate, tinute in mizerie intr-o cunoscuta piata din Capitala. Carne cu rugina, pericol urias pentru oameni

Alimente expirate, tinute in mizerie ori spalate in chiuvete pline de rugina. Este dezastrul descoperit de inspectorii de la Protectia Consumatorului, intr-o cunoscuta piata din Capitala. inca o.

Stirile ProTV: Medicul care s-a intors din Germania si ajuta gratuit oamenii din satele sarace. Socul pe care l-a trait cand a inceput sa-i consulte pe romanii din mediul rural

Alexandru Covaciu este un tanar medic rezident care in timpul liber face voluntariat intr-un spital privat din Brasov. in scurta lui experienta a facut practica si in Germania.

Seful Dacia e suparat pe romani ca isi cumpara masini din Germania

Pe fondul cresterii Dacia din ultimii ani, seful diviziei locale este mai vocal ca niciodata. in general, vorbeste de infrastructura, dar recent a abordat si un subiect mai dificil: masinile.

Dat afara de la o formatie de liga a doua din Germania, dupa ce a sustinut ofensiva armatei turce din Siria

Jucatorul turc Cenk Sahin va fi transferat de la Sankt Pauli in perioada de mercato din iarna, dupa ce si-a manifestat sustinerea fata de ofensiva armatei turce din Siria.

CHRIS WOODS, FTSE RUSSELL: intre 100 si 200 milioane de dolari vor intra in piata din Romania

Este greu de spus exact cum vor intra banii in piata, pentru ca acest fapt depinde de deciziile managerilor fondurilor de investitii * Promovarea Romaniei in categoria celor emergente de catre FTSE nu atrage automat un astfel de pas si din partea MSCI.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )