Libnet.ro
UNICEF

11:30

INTR-UN COMUNICAT DE PRESA: Mircea Radu minte despre sedinta CA organizata pentru analizarea managementului dezastruos Doina Gradea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INTR-UN COMUNICAT DE PRESA: Mircea Radu minte despre sedinta CA organizata pentru analizarea managementului dezastruos Doina Gradea

Intr-un comunicat de presa transmis ieri, 3 iulie 2020, opiniei publice si angajatilor Societatii Romane de Televiziune - SRTv, Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Protocol condus de fosta vedeta Mircea Radu, din dragoste fata de conducere face mai multe afirmatii false si denigratoare la adresa Sindicatului Roman al Jurnalistilor MediaSind, sustinand ca organizatia noastra minte si ca nu ar fi legitima in TVR!!!. continuă pe Ziarul Bursa

INTR-UN COMUNICAT DE PRESA: Mircea Badea minte despre sedinta CA organizata pentru analizarea managementului dezastruos Doina Gradea

Intr-un comunicat de presa transmis ieri, 3 iulie 2020, opiniei publice si angajatilor Societatii Romane de Televiziune - SRTv, Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Protocol condus de fosta vedeta Mircea Radu, din dragoste fata de conducere face mai multe afirmatii false si denigratoare la adresa Sindicatului Roman al Jurnalistilor MediaSind, sustinand ca organizatia noastra minte si ca nu ar fi legitima in TVR!!!.

Mircea Radu si-a schimbat meseria. Ce face acum la TVR!

Atunci cand ne gandim la Mircea Radu, ne vine instant in minte omul de televiziune. Omul din fata camerelor, cel care a realizat de-a lungul anilor emisiuni de succes. Si-a schimbat insa meseria. A ramas tot in acelasi domeniu, dar job-ul sau este acum mai putin vizibil. Afla ce face Mircea Radu in prezent la TVR! .

Mircea Radu, director de comunicare la TVR: Este o propunere onoranta, dar si o mare provocare

Fostul prezentator Mircea Radu, consilierul presedintelui TVR Doina Gradea, a fost numit director de comunicare la Televiziunea Romana. Noua atributie a intrat in vigoare din luna iulie, angajatii fiind anuntati printr-un comunicat.

Ce spune Mircea Radu, consilierul Doinei Gradea, despre numirea in functia de director de comunicare al TVR

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, functia de Sef Serviciu Comunicare, Relatii Publice si Protocol, dupa cum au fost anuntati angajatii institutiei publice.

Mircea Radu a dat lovitura. Prezentatorul TV a fost numit director la o importanta institutie de stat: Este o mare provocare

Mircea Radu 51 de ani), omul de televiziune care a devenit celebru in Romania cu emisiunea Din Dragoste, a fost numit director de comunicare la Televiziunea Romana TVR). Mircea Radu a devenit in mod o.

Mircea Radu, consilierul Doinei Gradea, este noul director de comunicare al TVR

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, functia de Sef Serviciu Comunicare, Relatii Publice si Protocol, dupa cum au fost anuntati angajatii institutiei publice, potrivit paginademedia. ro.

Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea si Dancila: Ei discutau de amnistie si gratiere intre ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau Romania, nevinovatii nostri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Liviu Dragnea si Viorica Dancila, care au fost protagonistii a ceea ce a parut sa fie un schimb de replici de la.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

Radu Banciu, despre rezultatele de la Bacalaureat: in lumea asta, intr-adevar, notele mari n-au fost niciodata o solutie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatele din prima sesiune de Bacalureat din 2020, unde rata de esec a fost de 40%. El a explicat ca desi rata de promovare.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )