Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inundatii catastrofale n India: Cel putin 324 de oameni au murit, peste 200.000 sunt n tabere pentru sinistrati

Hotnews Hotnews,
 Inundatii catastrofale n India: Cel putin 324 de oameni au murit, peste 200.000 sunt n tabere pentru sinistrati

Cel putin 324 persoane au decedat in statul indian Kerala, in urma inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de muson, potrivit celui mai recent bilant anuntat de autoritati, informeaza agentia de stiri Dpa, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Tragedia din Italia. Cel putin 42 de oameni, printre care doi romani, si-au pierdut viata dupa prabusirea unei portiuni a unui viaduct

Cel putin 42 de persoane si-au pierdut viata dupa ce o portiune a unui viaduct de pe autostrada A10 s-a prabusit marti, la pranz, in apropiere de orasul Genova, in nordul Italiei. Bilantul, si de aceasta data provizoriu, a fost anuntat miercuri de procurorul din Genova Francesco Cozzi. Anterior, ministrul de Interne, Matteo Salvini, anuntase ca 38 de persoane au murit.

TRAGEDIE pe NIL: Cel putin 22 de copii AU MURIT iNECATI in urma unui nafragiu

Tragedie in Sudan! Cel putin 22 de copii care se duceau la scoala au murit inecati, miercuri, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat pe Nil. Drama s-a produs la aproximativ 750 de kilometri nord.

VIDEO Tragedia din Italia. Cel putin 38 de oameni, printre care doi romani, si-au pierdut viata dupa prabusirea unei portiuni a unui viaduct

Cel putin 38 de persoane si-au pierdut viata dupa ce o portiune a unui viaduct de pe autostrada A10 s-a prabusit marti, la pranz, in apropiere de orasul Genova, in nordul Italiei. Bilantul, si de aceasta data provizoriu, a fost anuntat miercuri de ministrul italian de Interne.

Bilant CATASTROFAL in cele mai GRAVE INUNDATII din ultimii 100 de ani (VIDEO)

India se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 100 de ani! Puhoaiele au lovit statul Kerela. Cel putin 324 de persoane au murit, iar 220. 000 de oameni au ramas fara case. Autoritatile au declarat.

Peste 300 de morti in India in urma celor mai devastatoare inundatii din ultimul secol

Cel putin 324 de persoane au murit iar 220. 000 au fost evacuate in cele mai grave inundatii din ultimul secol in statul indian Kerala, relateaza The Guardian.

Accident grav pe o autostrada din Germania, dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sunt cel putin 22 victime

Cel putin 16 persoane au fost ranite si sunt in stare grava, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc pe o autostrada din nordul Germaniei. Accidentul a avut loc vineri dimineata. Un.

Accident grav pe o autostrada din Germania, dupa ce un autocar s-a rasturnat. Sunt cel putin 16 victime

Cel putin 16 persoane au fost ranite si sunt in stare grava, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc pe o autostrada din nordul Germaniei. Accidentul a avut loc vineri dimineata. Un.

HOROSCOP. Semnele zodiacale care insala cel putin o data in relatie! Ai mare grija pe cine alegi

Acestea sunt cele trei semne zodiacale infidele. Vor avea cel putin o aventura atunci cand sunt implicate intr-o relatie serioasa. SAGETATOR Sagetatorul are nevoie de multa aventura si actiune in viata lui si in.

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o.

Cel putin 40 de persoane au murit in urma incidentului din Italia. Zeci de persoane sunt inca disparute

Aproximativ 40 de persoane si-au pierdut viata dupa prabusirea segmentului suspendat al Autostrazii A10 din Italia, in apropierea orasului Genova, conform celui mai recent bilant anuntat de autoritatile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )