Libnet.ro
UNICEF

10:15

Inundatii in judetul Constanta dupa ploile torentiale din ultimele ore. Circulatia rutiera a fost oprita pe Drumul Judetean224 (VIDEO)

B1 B1,
Inundatii in judetul Constanta dupa ploile torentiale din ultimele ore. Circulatia rutiera a fost oprita pe Drumul Judetean224 (VIDEO)

Judetul Constanta a fost inundat deploaiatorentiala care a cazut in seara zilei de joi. Chiar daca nu a durat mai mult de o ora,a fost de ajuns ca o buna parte a Drumului Judetean224. continuă pe B1

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Concediile medicale pentru COVID-19 vor putea fi eliberate si de medicii de familie. Modificarea care ar putea pune punct haosului din ultimele 6 luni, in Monitorul Oficial

Concediile medicale pentru COVID-19 vor putea fi acordate si de medicii de familie, dar numai pentru perioada dintre momentul confirmarii infectiei cu virusul si momentul internarii in spital, in cazul in care internarea in spital intarzie cateva zile, de la momentul testului pozitiv. Modificarea apare intr-un Ordin comun al Ministerului Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, publicat in Monitorul Oficial. De asemenea, medicii de familie mai pot acorda concediu medical pentru COVID in cazul in care pacientul este externat din spital, dar mai are nevoie de cateva zile de izolare la domiciliu, si numai cu scrisoare medicala de la medicul curant medicul din spital). Pentru perioada spitalizarii, concediul medical poate fi eliberat numai de medicul curant medicul din spital).

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )