Libnet.ro
UNICEF

11:00

Investitii de peste 57 milioane euro in domeniul apei potabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitii de peste 57 milioane euro in domeniul apei potabile

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat investitii de 57,4 milioane de euro in infrastructura de distributie, gestiune si tratare a apei din judetul Caras-Severin, informeaza Reprezentanta din Romania a Comisiei Europene, printr-un comunicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Radiografia startup-urilor romanesti: investitii de 11,3 milioane euro, randamente de 7 ori mai mari

Ecosistemul tech din Romania este in crestere, arata o analiza recenta: 20 de startup-uri romanesti au obtinut finantari de 11,3 milioane euro in 2016, pe cand in anul precedent 15 afaceri la inceput de drum au primit 10,7 milioane euro. Spre.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 8,3 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 38,87 milioane de lei 8,3 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 54 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28,5 milioane de lei 6,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 54 milioane de lei).

Airbus, fosta EADS, posibila amenda de 104 milioane euro pentru un business vechi cu Taiwanul si negocieri pentru o solutie amiabila cu Austria, in cadrul altui mega-deal suspectat de coruptie

In cazul unei controversate afaceri cu rachete cu Taiwanul, Grupul Airbus urmeaza sa plateasca 104 milioane de euro amenda. Dupa cum a anuntat compania aviatica europeana sambata la Paris, pedeapsa a fost impusa intr-un arbitraj pentru incalcarea contractului in cadrul vanzarii de rachete catre Taiwan, din 1992. De asemenea, Airbus fosta EADS) a spus ca se afla in discutii cu Parchetul din Munchen, pentru a evita un proces legat de vanzarea aeronavelor Eurofighter catre Austria, un controversat deal din 2003.

Spitalul SRI va cumpara reactivi si consumabile de 1,4 milioane de euro de la patru firme

Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Agrippa Ionescu, administrat de Serviciul Roman de Informatii SRI), va cumpara reactivi si consumabile in valoarea de 6,35 milioane lei 1,4 milioane euro), fara TVA, de la patru firme, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )